Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Antena3 Antena3,
Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500. continuă pe Antena3

Are cel mai mare fund din lume si nu vrea deloc sa slabeasca desi medicii i-au spus ca ar putea muri! Explicatia ei super ciudata

Aceasta femeie are cel mai mare fund din lume. Ea a mancat atat de mult incat a ajuns in aceasta situatie si nu-i pare rau deloc. Ba mai mult, n-ar nici cea mai mica intentie sa slabeasca. Desi medicii i-au spus clar ca.

Daca masurile fac mai mult rau, nu le aplicam

ACTUALIZARE 13:05 Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Exista posibilitatea sa nu mai fie aplicat daca creaza defectiuni Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la Parlament, ca a discutat cu premierul Mihai Tudose despre unele masuri din programul de guvernare, iar prim-ministrul le-a privit cu foarte multa grija, existand posibilitatea ca acestea sa nu mai fie aplicate, daca se constata ca vor crea defectiuni intr-o anumita parte a economiei, potrivit surselor din presa. -------- Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca nu are un conflict cu Liviu Dragnea pe tema programului de guvernare si nu s-a certat cu el, asa cum a relatat presa. Seful Executivului a reiterat ca noile masuri din programul de guvernare, precum schimbarea taxarii, vor fi implementate doar dupa efectuarea unor simulari care sa demonstreze ca ele nu fac mai mult rau.

Firmele private sunt scutite de la intocmirea raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile

In Monitorul Oficial au fost publicate recent mai multe acte normative in domeniul financiar-contabil, printre care si Legea nr. 155/2017 privind declararea datoriilor cu scadenta. Documentul scuteste operatorii economici de drept privat la intocmirea situatiei/raportarii datoriilor cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile, raportare prevazuta initial in OUG nr. 77/1999 modificata prin OUG nr. Vezi aici documentul aparut in Monitorul oficial.

Metoda simpla prin care iti poti pastra rosiile proaspete si sanatoase mai mult timp - VIDEO

Tomatele incep sa se strice atunci cand le lasati mai mult timp in frigider. insa exista o modalitate prin care rosiile pot ramane mai proaspete pentru cateva zile. Chef J.

Romanii cumpara online de pe telefon mai mult decat anul trecut. Cati bani cheltuie si pe ce

Romanii au facut cumparaturi online de pe telefon cu 64% mai mult decat anul trecut. Valoarea medie a unei tranzactii pe mobil in primele 6 luni a fost de 40 de euro, similara cu cea din 2016, potrivit 2Performant Network. Iata in ce domenii se fac cele mai scumpe tranzactii online.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

Cel mai tare test de atentie! Oamenii care vad din prima animalul din aceasta poza au un IQ ridicat

Cel mai tare test de atentie! Tu ai observat animalul din imaginea de mai sus? Imaginea ilustreaza un peisaj tomnatic in care se regaseste si un animal. Este vorba despre un lup, care se ascunde in.

Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Cel mai controversat preot al momentului ascunde secrete dureroase. Parintele Cristian Pomohaci a avut o copilarie chinuita, iar cei care l-au cunoscut dupa ce a imbracat haina bisericeasca vorbesc despre.

Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a anuntat ca acum e femeie si se numeste Philippa York

Robert Millar, in varsta de 58 de ani, cel mai bun catarator la editia din 1984 a Turului Frantei, a anuntat, printr-un mesaj postat pe site-ul cyclingnews. com, ca a devenit femeie si acum se numeste Philippa York.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )