Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare decat in randul barbatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare decat in randul barbatilor

Rata de inactivitate economica in cazul femeilor din tara noastra este cu 76% mai mare decat cea consemnata in randul barbatilor, informeaza Blocul National Sindical BNS), citand datele Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Romanii, campioni europeni la consumul de mancare si bautura; Avertisment pentru calitatea cresterii. Romania - Involutie la productivitatea resurselor intre statele UE; Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare dec

Mol si E. ON vor construi impreuna o retea de incarcatoare pentru masini electrice pe autostrazile din Romania. ON si MOL vor dezvolta, in Romania, o. Grupul ungar OTP Bank a depus pentru Banca Romaneasca o oferta cu aproximativ 40 milioane euro mai buna decat cea avansata de Banca Transilvania - surse. Grupul ungar OTP Bank a depus pentru.

Un festival de muzica din Suedia va deveni cel mai mare festival dedicat exclusiv femeilor, dupa ce au fost semnalate mai multe violuri si agresiuni sexuale

Cel mai mare festival de muzica din Suedia va fi inlocuit anul viitor de un festival exclusiv pentru femei, dupa ce au fost raportate mai multe de violuri si agresiuni sexuale la evenimentul din acest an, relateazaThe Telegraph.

Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Cu o rata de promovare cu peste 12 procente mai mare decat cea de la nivel national, elevii sibieni si-au propulsat judetul pe primul loc. Cele doua eleve care au obtinut nota 10 pe linie, Irina Linte si Cristina Hambasan, spun ca nu au mers niciodata la meditatii.

Romania are 27 de ministere, iar Germania 15 la o populatie de patru ori mai mare. De ce?

Romania are daca nu ma insel, 27 de ministri, Ungaria are mai putin de jumatate, la o populatie tot jumatate. Mai mult, Germania are 15 ministri la o populatie de 4 ori mai mare. Daca nu e cu suparare, PSD-ule, de ce va trebuie atatia ministri, ca oricum nu faceti nimic? Ca sa hraniti clientela imensa de partid, cumva? Clientilor vostri le este rusine sa munceasca la McDonalds? Stiu oameni cu doctorat in inginerie care au facut-o.

10 fotografii de la cel mai mare Street Food Festival din Romania

Clujenii mai au doua zile la dispozitie pentru a gusta bucatele aduse de 60 de comercianti pe Aleea Stadionului in cadrul celui mai mare Street Food Festival din Romania. Pasionatii pot sa-i intalneasca pe cei mai cunoscuti bucatari, sa urmareasca filme si sa asculte concerte live. Unii clujeni sunt nemultumiti de preturile mari si de lipsa locurilor de parcare.

Clujul, gazda celui mai mare Street Food Festival din Romania: peste 60 de vendori, sute de retete, filme si concerte

Gurmanzii si nu numai sunt asteptati de azi, 6 iulie, pana pe 9 iulie la cel mai mare Festival Street Food din tara. Organizatorii spun ca Aleea Stadionului din Cluj a devenit o imensa bucatarie unde Chef Foa si peste 60 de comercinati ii momesc pe curiosi cu bucate.

Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

CEZ: Scumpirea energiei de la 1 iulie este prima lectie mai putin placuta a liberalizarii pietei

Scumpirea energiei electrice de la 1 iulie este prima lectie mai putin placuta a liberalizarii pietei, iar autoritatile ar trebui sa analizeze foarte bine situatia, in special cea de pe piata de echilibrare, intrucat preturile sunt in continuare foarte mari, a declarat, marti, Martin Zmelik, CEO al CEZ Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )