Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mesaj din Politie pentru Carmen Dan: Ia cu tine si sleahta de jigodii si militieni incompetenti

România Liberă România Liberă,
Mesaj din Politie pentru Carmen Dan: Ia cu tine si sleahta de jigodii si militieni incompetenti

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR DECUS - Bogdan Banica are, d. continuă pe România Liberă

PSD a gasit inlocuitori pentru Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele PSD Viorica Dancila va anunta luni in cadrul sedintei CEx a partidului primele remanieri din formatiune. Potrivit Digi24, social-democratii au gasit deja inlocuitori pentru Carmen Dan si Teodor Melescanu.

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

La o zi dupa DEMISIA lui Carmen Dan, MAI pune in dezbatere publica proiectul care prevede BRATARI ELECTRONICE PENTRU AGRESORI

La o zi dupa demisia Lui Carmen Dan, proiectul Legii privind monitorizarea electronica a fost lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Afacerilor Interne. Carmen Dan sustinea inca din primavara ca,.

Sindicalistii ii fac bilantul lui Carmen Dan. Dumitru Coarna: Avem patru politisti victime in mandatul ei Un dezastru total

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, este de parere ca ministrul Carmen Dan a fost cel mai slab din istoria Ministerului Afacerilor Interne, cu patru politisti victime in mandatul social-democratei. Pe de alta parte, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Vasile Lincu, sustine ca mandatul lui Carmen Dan a fost mai bun fata de al altor ministri de Interne, prin pachetul de legi pentru intarirea autoritatii politistului si dotarile si bugetul generos obtinut pentru anul acesta.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Carmen Dan, replica pentru Dancila: Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus ca din cele 8 ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece

Carmen Dan s-a prezentat marti dimineata la Ministerul de Interne, la o zi dupa ce si-a depus demisia din functie fix inainte de sedinta de Comitet Executiv in care urma sa fie supusa la vot remanierea.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Carmen Dan, ultima zi la MAI: Mandatul meu a fost despre oameni

Dupa ce ieri si-a dat demisia din functia de ministru de Interne, Carmen Dan si-a petrecut azi ultima zi decorand mai multi angajati cu ocazia Zilei MAI, instituita anul trecut. Carmen Dan a precizat ca mandatul sau a fost despre oameni si ca asta trebuie sa inteleaga fiecare ministru aflat in mandat.

Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara. Carmen Dan, executata de SRI?

Gelu Visan, omul lui Dragnea, arunca o ipoteza care schimba scenariile facute pana acum pe scena politica. Carmen Dan, executata la ordinul directorului SRI? Omul lui Dragnea arunca o ipoteza incendiara Gelu Visan este membru al Parlamentului Romaniei, actual deputat, ales in legislatura 2008 pe listele PD-L in colegiul 8 Bailesti. De asemenea, Gelu Visan .

Carmen Dan, replica pentru Viorica Dancila, dupa demisie

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )