Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesaj ferm al presedintelui. Care este obiectivul lui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Mesaj ferm al presedintelui. Care este obiectivul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca obiectivul sau fundamental este acela de a const. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a inceput al doilea mandat prezidential

ACTUALIZARE - Presedintele Iohannis a mai spus: Obiectivul meu fundamental e de a construi o tara prospera, un stat functional, in care legea e una pentru toti: Romania normala. Care sunt pasii de urmat? Principiul de la care trebuie sa plecam e ca statul se afla in slujba cetateanului pe care il serveste si respecta. E imperativa refacerea increderii oamenilor in institutiile publice. Dar nu se poate realiza fara o evaluare serioasa si reasezarea pe fundamente corete a administratiei publice. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Preiau azi cu multa emotie al doilea mandat de presedinte. Profund onorat de increderea acordata, primesc cu multa recunostinta si speranta in ce priveste viitorul Romaniei. Voi face tot ce imi sta in putere pentru ca Romania moderna, europeana si puternica sa devina realitate. --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a citit declaratia prin care Parlamentul ia act de incepere oficiala a exercitarii mandatului lui Klaus Iohannis. --- *ACTUALIZARE - Presedintele CCR a citit in prealabil decizia curtii constitutionale privind validarea alegerii in functia de presedinte al tarii a lui Klaus Iohannis. --- Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Cum a aparut Klaus Iohannis la depunerea juramantului. Neasteptat ce s-a vazut pe gatul presedintelui

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Seful statului a spus ca va fi presedintele tuturor romanilor. La evenimentul organizat in Parlament, Iohannis s-a prezentat foarte elegant si a purtat papion la gat. Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat la Cotroceni Profund onorat de .

A inceput oficial al doilea mandat al lui Klaus Iohannis. Promisiunea presedintelui fata de romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca preia cu multa emotie al doilea mandat de sef al.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa depunerea juramantului: Romania europeana, moderna si puternica, visul unor intregi generatii, pentru care romanii au ridicat baricade in `89, trebuie sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de unitate catre natiunea romana, sambata, cand si-a preluat formal al doilea mandat, si a facut un apel la depasirea perioadei de.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Klaus Iohannis are ocazia sa marcheze istoria Romaniei

Imi doresc foarte mult ca al doilea mandat al presedintelui Klaus Iohannis sa nu se asemene sub nicio forma cu primul mandat. in 2014, cand l-am votat, imi doream sa fie succesorul lui Carol I.

Klaus Iohannis a ramas fara purtator de cuvant. Madalina Puscalau Dobrovolschi si-a dat demisia

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a demisionat din functie. Dobrovolschi a petrecut trei ani la Cotroceni.

Detaliul rusinos de la ceremonia de investire a lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Presedintele a sustinut discursul in fata unei sali aproape goale

Klaus Iohannis a depus, sambata, la Parlament, juramantul de presedinte al Romaniei pentru noul mandat de cinci ani. La sedinta solemna sala este aproape goala, semn ca parlamentarii il boicoteaza pe Klaus Iohannis.

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )