Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

România Liberă România Liberă,
Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori . continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele, luat la intrebari de revolutionari in Piata Universitatii

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Ce salariu avea Madalina Dobrovolschi ca purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

Fosta jurnalista la TVR, B1 si Antena 3, Madalina Dobrovolschi si-a anuntat joi demisia din functia de purtator de cuvant al administratiei prezidentiale. in aceasta pozitie, Madalina Dobrovolschi avea un salariu mai mic de 6. 000 de lei pe luna, potrivit declaratiei de avere.

Madalina Dobrovolschi a demisionat din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

UPDATE: MadalinaDobrovolschi a confirmatca a demisionat. Iata mesajul pe care l-a publicat in urma cu putin timp pe contul personal de Facebook. Este adevatat. Am demisionat. Se incheie o etapa.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Klaus Iohannis, omagiu pentru eroii Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989.

Klaus Iohannis are ocazia sa marcheze istoria Romaniei

Imi doresc foarte mult ca al doilea mandat al presedintelui Klaus Iohannis sa nu se asemene sub nicio forma cu primul mandat. in 2014, cand l-am votat, imi doream sa fie succesorul lui Carol I.

Klaus Iohannis a ramas fara purtator de cuvant. Madalina Puscalau Dobrovolschi si-a dat demisia

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a demisionat din functie. Dobrovolschi a petrecut trei ani la Cotroceni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )