Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj de ultima ora de la Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Mesaj de ultima ora de la Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei. Dragi romani, Ma bucur sa impartasesc cu dumneavoastra bucuria. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna .

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre romanii de pretutindeni, cu ocazia Sfantului Andrei: Astazi cinstim identitatea spirituala a poporului roman, care si-a infaptuit destinul sau, Marea Unire

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la unitate si coeziune nationala cu ocazia Sfantului Andrei, ocrotitorul spiritual al romanilor. Dragi romani, ma bucur sa impartasesc cu.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

BEC a anuntat rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale. Validarea mandatului lui Klaus Iohannis va avea loc la ora 16.00, la CCR -UPDATE

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturile valabil exprimate, 6. 135 de voturi valabil exprimate, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 33. 91% din voturi, mai exact 3. 922 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale BEC.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )