Libnet.ro
UNICEF

22:00

MESAJE DE SFANTUL IOAN. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
MESAJE DE SFANTUL IOAN. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia,. continuă pe Antena3

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia,.

Trei firme vor sa reabiliteze una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

Top 50 cele mai frumoase zicatori ale romanilor. De popa nu scapi nici la groapa sau Baba este calul dracului

Romanii au pastrat un numar impresionant de proverbe si zicatori, a caror origine s-a pierdut de-a lungul timpului si ale caror intelesuri starnesc deseori controverse.

Superstitii si datini de Sfantul Ioan. Ce este bine sa faci si ce e pacat sa faci in aceasta zi

Duminica, 7 ianuarie, credinciosii il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul, ocazia cu care aproape doua milioane de romani, care poarta numele Sfantului Ioan, isi vor serba.

Ce trebuie sa faci de Sfantul Ioan Botezatorul! Orice femeie ar trebui sa stie asta

Astazi crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe Fiul lui Dumnezeu. Acesta este praznuit a doua zi dupa Boboteaza si se spune ca incheie sarbatorile de ia.

Sfantul Ioan. Aceasta este rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 7 ianuarie

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos inIordan. Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia.

Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

In ciuda insecuritatii cauzate de Brexit, Marea Britanie este cea mai buna tara din lume pentru a face afaceri in anul 2018, Romania situandu-se abia pe locul 43 la nivel mondial, arata clasamentul Celor mai bune tari pentru a face afaceri, realizat de revista Forbes.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )