Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mesajele ROMANILOR din Diaspora pentru politicieni: FURAM si PREACURVIM peste hotare, la cele mai mari firme si spitale din lume (FOTO)

B1 B1,
Mesajele ROMANILOR din Diaspora pentru politicieni: FURAM si PREACURVIM peste hotare, la cele mai mari firme si spitale din lume (FOTO)

Diaspora se revolta impotriova clasei politice. Romanii plecati peste hotare arata parlamentarilor care i-au jignit ca nu sunt doar niste hoti, curvari si cersetori. Sute de mesaje ironice sunt. continuă pe B1

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri.

Decizie dupa amenintarea cu flacari si sange la protestul romanilor din diaspora

Ovidiu Grosu, cel care sustine ca a initiat protestul din 10 august, a fost pus sub control judiciar. Barbatul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august a spus.

Primaria Capitalei a transmis presei si Federatiei Romanilor de Pretutindeni protocolul semnat cu autoritatile competente in organizarea mitingului romanilor din diaspora

Reprezentantii Primariei Capitalei au transmis marti seara jurnalistilor, la cateva ore dupa comunicatul de presa privind mitingul romanilor din diaspora din 10 august, protocolul semnat cu autoritatile cu competente in domeniu. Documentul a fost trimis si organizatorului protestului, Federatia Romanilor de Pretutindeni. Protocolul nu este datat si contine detalii despre organizarea evenimentului.

Melescanu nu intelege motivatia romanilor din diaspora: Nu inteleg foarte bine care este obiectivul protestului

Teodor Melescanu a facut cateva declaratii referitoare la mitingul romanilor din diaspora, anuntat pe 10 august in Piata Victoriei. Mai exact, Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca protestul este o chestiune normala, insa nu intelege motivatia.

Cum s-au pregatit taberele pentru mitingul romanilor din Diaspora

In timp ce romanii din Diaspora intrau cu miile pe la punctele de frontiera pentru a participa la mitingul de vineri, Jandarmeria anunta ca va scoate pe strazi inclusiv cavaleria, unitatile canine si dispozitivele de blocare a strazilor.

FOTO Coloana de masini cu romani din Diaspora care vin la protestul din 10 august, la granita franco-britanica

Au mai ramas doar doua zle pana la protestul romanilor din diaspora pentru care s-au pregatit atat participantii, cat si autoritatile statului. Ceea ce a inceput ca o contra-reactie in mediul online fata de mitingul PSD din iunie este pe cale sa se concretizeze intr-o manifestatie la care vor participa mii de persoane. Cel putin la asta se asteapta organizatorii protestului Pe 10 august, toti romanii vin la Bucuresti! .

Maria Grapini, reclamata la CNCD de USR Diaspora pentru postarea privind certificatul de prost al diasporenilor care participa la mitingul de pe 10 august

USR Diaspora a sesizat joi Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu privire lamesajul distribuit pe Facebook de europarlamentarul Maria Grapinidin care reiesea ca romanii din diaspora care participa la mitingul de pe 10 august ar fi prosti. Potrivit USR Diaspora, afirmatiile europarlamentarului au efectul de a umili si demoraliza pe cei vizati si jignesc o intreaga comunitate.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Coloana de masini cu romani din diaspora in drum spre Bucuresti. Acestia vor face o oprire in Cluj

O coloana de masini cu romani din diaspora ce revin in tara pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei din 10 august a intrat pe la Vama Bors miercuri seara. Acestia au trecut joi prin Huedin si se.

Prima coloana de masini cu romni din Diaspora a ajuns n Huedin si se ndreapta spre Cluj: Uniti salvam toata Romnia

Coloana de masini cu romani din Diaspora veniti in tara pentru mitingul din 10 august si care a ajuns miercuri seara in Vama Bors se afla joi in Huedin, indreptandu-se spre Cluj.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )