Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum s-au pregatit taberele pentru mitingul romanilor din Diaspora

Adevărul Adevărul,
Cum s-au pregatit taberele pentru mitingul romanilor din Diaspora

In timp ce romanii din Diaspora intrau cu miile pe la punctele de frontiera pentru a participa la mitingul de vineri, Jandarmeria anunta ca va scoate pe strazi inclusiv cavaleria, unitatile canine si dispozitivele de blocare a strazilor. continuă pe Adevărul

Melescanu, despre mitingul romanilor din strainatate

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a afirmat astazi, referior la mitingul romanilor din strainatate anuntat pe 10 august in Piata Victoriei, ca acesta este o chestiune normala, dar ca ar trebui sa fie mai bine facuta organizarea unor astfel de manifestatii, relateaza News. ro.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei.

IMAGINEA ZILEI vine de la Ambasada Frantei: Nomi, MINISTRUL pentru PISICILE FRANCEZE din strainatate (FOTO)

8 august este Ziua Internationala a Pisicilorsi, cu acest prilej, Ambasada Frantei in Romania ni l-a prezentat pe Noni, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate. Cu ocazia Zilei.

Imaginea zilei de la Ambasada Frantei n Romnia: Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate

De ziua internationala a pisicii, Ambasada Frantei in Romania a postat pe Facebook o fotografie cu o felina pe care o prezinta Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate, pe langa Ministerul francez pentru Europa si Afaceri externe.

Primaria Capitalei a transmis presei si Federatiei Romanilor de Pretutindeni protocolul semnat cu autoritatile competente in organizarea mitingului romanilor din diaspora

Reprezentantii Primariei Capitalei au transmis marti seara jurnalistilor, la cateva ore dupa comunicatul de presa privind mitingul romanilor din diaspora din 10 august, protocolul semnat cu autoritatile cu competente in domeniu. Documentul a fost trimis si organizatorului protestului, Federatia Romanilor de Pretutindeni. Protocolul nu este datat si contine detalii despre organizarea evenimentului.

Europarlamentarul Maria Grapini, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting (FOTO)

Mitingul diasporei ce va avea loc pe 10 august in Piata Victoriei din Capitala ii supara teribil pe politicienii puterii. Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe Facebook o postare in care se aduc jigniri.

Melescanu nu intelege motivatia romanilor din diaspora: Nu inteleg foarte bine care este obiectivul protestului

Teodor Melescanu a facut cateva declaratii referitoare la mitingul romanilor din diaspora, anuntat pe 10 august in Piata Victoriei. Mai exact, Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca protestul este o chestiune normala, insa nu intelege motivatia.

Decizie dupa amenintarea cu flacari si sange la protestul romanilor din diaspora

Ovidiu Grosu, cel care sustine ca a initiat protestul din 10 august, a fost pus sub control judiciar. Barbatul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august a spus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )