Libnet.ro
UNICEF

22:45

in mesajul de Anul Nou, papa Francisc i-a indemnat pe crestini sa aiba grija unii de altii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in mesajul de Anul Nou, papa Francisc i-a indemnat pe crestini sa aiba grija unii de altii

Papa Francisc anuntat in mesajul sau de Anul Nou, ca 2021 va fi un an bun, daca oamenii vor avea grija unii de altii si a subliniat ca, pe langa un vaccin impotriva noului coronavirus, omenirea are nevoie de un vaccin pentru suflet. continuă pe Ziarul Bursa

Doctorul Musta, in mesajul de Anul Nou: Nu pot sa le multumesc celor care m-au jignit. Lupta mea va continua

Intr-o postare pe grupul de Facebook City Doctors, infiintat la inceputul pandemiei, doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a transmis un mesaj de Anul Nou.

in mesajul de Anul Nou, Trump se lauda ca a reusit sa dezvolte rapid un vaccin anti-coronavirus. SUA au incheiat anul cu peste 345.000 de decese de COVID-19

Presedintele Donald Trump a transmis joi un mesaj video de sfarsit de an, dupa ce s-a intors devreme din vacanta, subliniind activitatea administratiei sale de a dezvolta rapid un vaccin impotriva COVID-19 si de a reconstrui economia. SUA au incheiat anul 2020 cu aproape 20 de milioane de cazuri si peste 345. 000 de decese de COVID-19.

Vladimir Putin isi indeamna concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune

Presedintele rus Vladimir Putin si-a indemnat concetatenii, in mesajul de Anul Nou, la incredere in sine si coeziune, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, declarandu-se la randul sau convins ca rusii vor reusi sa treaca peste toate.

Florin Citu, promisiune in mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

In ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Citu le promite romanilor ca el si echipa sa vor face totul ca economia sa se relanseze in 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o retea de socializare.

Mesajul Papei Francisc de Anul Nou: Pe langa un vaccin pentru corp, avem nevoie de un vaccin pentru suflet. Va fi un an bun daca ne ingrijim unii de altii

Papa Francisc a transmis, in mesajul sau de Anul Nou, ca in 2021, oamenii au nevoie nu doar de un vaccin pentru corp, ci si de unul pentru suflet, iar noul an va fi unul bun daca ne ingrijim unii de altii.

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica

Papa Francisc nu poate oficia slujbele de Anul Nou si de 1 ianuarie intrucat are sciatica, a anuntat.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou din cauza unor probleme de sanatate

Papa Francisc nu va putea sa celebreze slujba din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unor probleme de sanatate. Este vorba despre o criza de sciatica, a anuntat joi Vaticanul. Evenimentul de.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou. Ce probleme de sanatate il impiedica

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unei crize de sciatica, a anuntat joi Vaticanul.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unei crize de sciatica, a anuntat joi Vaticanul.

Vaticanul anunta ca Papa Francisc este bolnav si va lipsi de la slujbele de Anul Nou

Papa Francisc are probleme de sanatate, astfel ca nu va putea celebra slujbele de la sfarsitul acestui an si inceputul anului viitor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )