Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea. continuă pe B1

Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

VIDEO Iohannis, n mesajul de Anul Nou: Sa construim mpreuna urmatorul secol de existenta al Romniei cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video transmis de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de valorile statului de drept.

Dancila, in mesajul de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca 2018 a fost un an important pentru natiunea romana, fiind sarbatorit Centenarul Marii Uniri, dar si ca priveste cu incredere spre 2019. Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania, spune Dancila.

VIDEO Mesajul de Anul Nou al Maiei Sandu: Avem speranta ca in 2019 se va produce schimbarea

Lidera PAS, Maia Sandu, a felicitat moldovenii cu venirea Anului Nou, subliniind ca oamenii acestui pamant, dintotdeauna au stiut sa traiasca cu voie buna sarbatorile, sa intampine uratori, sa incarce mesele cu bucate, sa se bucure alaturi de acei dragi.

Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Premierul Viorica Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul UE, intr-un interviu-eveniment de la Antena3. Ar fi un lucru nefiresc sa preia.

Klaus Iohannis e amenintat din nou cu CCR de Viorica Dancila. Les anunta ca atributiile sefului SMA vor fi delegate loctiitorului acestuia

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a prelungi mandatul actualului sef al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, este nelegala, avansand ideea unui nou conflict juridic de natura constitutionala.

PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa lase deoparte vendetele politice si sa deblocheze situatia de la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Romania.

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de.

Iohannis,de Anul Nou: Sa construim impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, in mesajul de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Sa construim urmatorul secol de existenta cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El ii indeamna pe romani sa construiasca urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de va.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )