Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mesajul cutremurator postat pe Facebook dupa accidentul din Salaj, in care si-au pierdut viata cele patru tinere

Antena3 Antena3,
Mesajul cutremurator postat pe Facebook dupa accidentul din Salaj, in care si-au pierdut viata cele patru tinere

La scurt timp dupa accidentul cumplit in care patru tinere si-au pierdut viata, pe retelele sociale au inceput sa curga comentarii extrem de emotionante din partea cunoscutilor fetelor. Cele patru. continuă pe Antena3

Mesajul cutremurator al iubitului uneia dintre cele patru fete moarte in accidentul din Salaj: Dragostea mea, ai plecat asa devreme!

Patru tinere au murit joi, dupa ce autoturismul in care aflau a fost lovit de tren pe o trecere de cale ferata din apropierea orasului Jibou, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Fotografia socanta surprinsa dupa accidentul din Jibou, unde patru tinere si-au pierdut viata. Mai multe raze de lumina au coborat din cer chiar la locul tragediei - FOTO

O fotografie incredibila a fost surprinsa la locul cumplitului accident de la Jibou, unde patru tinere si-au pierdut viata pe loc dupa ce masina in care se aflau a fost izbita violent de tren. Fotografia.

Detalii cutremuratoare de la accidentul din Salaj. Cum arata masina in care si-au pierdut viata cela patru tinere

Masina in care se aflau cele patru tinere a fost spulberata de trenul Jibou - Baia Mare, iar cele patru fete nu au mai avut nicio sansa la viata. Imaginea surprinsa arata modul ingrozitor in care masina.

Mesajul socant scris de una dintre tinerele care au murit in cumplitul accident din Salaj pe Facebook

Madalina una dintre tinerele care au murit in accidentul din Salaj a scris un mesaj socant pe pagina sa de Facebook, la inceputul acestei luni. Desi este un mesaj romantic, acesta s-a dovedit a.

Prima concluzie a politistilor, dupa cumplitul accident din Salaj

Oamenii legii au ajuns la o prima concluzie, dupa accidentul cumplit din Salaj. Potrivit anchetatorilor, soferita nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata. Joi, 17 mai, la ora 18. 03, pe Centura Ocolitoare a.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Salaj! Ce s-a intamplat cu unica supravietuitoare

Sanda Ungur, soferita in varsta de 21 de ani care a provocat accidentul mortal de la Jibou, a fost transferata la Unitatea de Primiri Urgente din Baia Mare. Pacienta a fost preluata de echipa medicala a.

Adevarul nestiut despre victimele accidentului din Salaj

Toate cele cinci fete din Maramures victime ale accidentului ingrozitor petrecut in seara zilei de joi pe soseaua ocolitoare a Jiboului erau studente la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca UTCN), filiala Baia Mare. Se.

Budescu a refuzat sa ofere declaratii dupa meciul din Banie. Motivul unul incredibil

Constantin Budescu nu a prins un loc printre titularii FCSB la meciul cu CSU Craiova din deplasare si a intrat in partea secunda la scorul de 0-0.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )