Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mesajul dur al unui pediatru pentru cei care ii pun pe doctorii demisionari la zid: Un medic viu, mai bun decat unul mort

Adevărul Adevărul,
Mesajul dur al unui pediatru pentru cei care ii pun pe doctorii demisionari la zid: Un medic viu, mai bun decat unul mort

Un pediatru din Calarasi transmite un mesaj dur catre toti cei care ii condamna pe medici in aceste zile. Multe cadre medicale au fost puse la zid in Romania pentru ca si-au dat demisiile, in timp ce alte popoare isi aplauda doctorii. Medicul Liviu Ghita, din Calarasi, vorbeste in mesajul sau si despre lipsa tinerilor din sistem care au luat calea pribegiei, in timp ce doctorii pensionari lucreaza in spitale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a declarat, vineri, ca masurile pentru cei care vor veni in tara de Pasti s-ar putea inaspri, astfel ca a facut apel la cetatenii romani care locuiesc in strainatate, sa nu vina in Romania.

Presedintele filipinez le cere fortelor de ordine sa-i ucida pe cei care nu respecta carantina pentru COVID: Daca imi faci probleme, te bag in mormant

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte le-a ordonat fortelor de ordine sa traga pentru a-i ucide pe cei care incalca prevederile impuse de autoritati in ceea ce priveste carantina pentru COVID-19, scrie Agerpres, citand EFE.

Amenzi de 500 de lei pentru cei care nu poarta masti in Simeria. Primaria ofera cate doua masti de familie

Autoritatile din Simeria au trecut la masuri drastice: anunta sanctiuni de pana la 500 de lei pentru cei prinsi ca se deplaseaza prin oras fara a purta masti de protectie.

Vesti proaste pentru cei cu abonament la telefonia mobila. Documentul a fost adoptat de parlament

Vin vesti bune pentru romani, in plina pandemie de coronavirus, cand peste un milion de oameni au fost trimisi in somaj tehnic! Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede amanarea platii utilitatilor pentru populatie pentru o perioada de trei luni. Din pacate, abonamentul la telefonia mobila trebuie platit si in aceasta perioada grea .

AGENTIILE DE PRESA: Papa Francisc s-a rugat vineri pentru cei afectati de saracie, somaj si foame

Papa Francisc s-a rugat in timpul Sfintei Liturghii de vineri pentru toti cei care ajuta, in diferite forme, la solutionarea problemelor cauzate de pandemia de COVID-19, informeaza Vatican News.

Coronavirus in Romania. Din aceasta noapte, amenzi intre 2.000si 20.000 de lei pentru cei care incalca restrictiile starii de urgenta

Incepand din aceasta noapte, sanctiunile contraventionale prevazute in ordonantele militare si actele normative conexe, pentru nerespectarea regimului starii de asediu si regimului starii de urgenta, sunt semnificativ majorate. Astfel, printre altele, cei care nu respecta restrictiile de circulatie vor primi amenzi de 20 de ori mai mari.

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca datorita crize.

Presedintele filipinez indeamna politia si armata sa-i ucida pe cei care incalca masurile luate impotriva COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a amenintat pe cei care incalca masurile de izolare instituite in vederea unei opriri a raspandirii noului coronavirus ca risca sa fie ucisi prin impuscare si a subliniat ca orice maltratare a personalului medical este considerata o crima grava care nu va fi tolerata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )