Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Adevărul Adevărul,
Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a declarat, vineri, ca masurile pentru cei care vor veni in tara de Pasti s-ar putea inaspri, astfel ca a facut apel la cetatenii romani care locuiesc in strainatate, sa nu vina in Romania. continuă pe Adevărul

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Supriza Netflix pentru cei care stau acasa: de cand poti sa vezi Miami Bici

Da, Miami Bici vine pe Netflix mai repede decat te-ai fi asteptat. Miami Bici e cel mai mare succes romanesc in cinema din ultimele trei decenii. A strans, in perioada in care a rulat in.

Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Chestorul-sef Bogdan Despescu a declarat, de la Ministerul de Interne, ca in Tandarei au fost aplicate 23 de sanctiuni pana acum din cauza persoanelor care nu vor sa respecte masura izolarii la domiciliu.

Bogdan Despescu |Ordonanta Militara 5: Se prelungeste suspendarea zborurilor catre Spania si Italia

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare nr. 5, care prevede prelungirea suspendarii zborurilor spre Spania si Italia.

Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat marti ca aproape 10. 000 de romani din diaspora s-au intors in Suceava - unde a fost inrregistrat cel mai mare numar de decese si de cazuri de imbolnavire - de la inceputul pandemiei in Romania.

Presedintele filipinez indeamna politia si armata sa-i ucida pe cei care incalca masurile luate impotriva COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a amenintat pe cei care incalca masurile de izolare instituite in vederea unei opriri a raspandirii noului coronavirus ca risca sa fie ucisi prin impuscare si a subliniat ca orice maltratare a personalului medical este considerata o crima grava care nu va fi tolerata.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra in somaj tehnic. Liderii sindicali cer suplimentarea veniturilor

Salariatii Complexului Energetic Oltenia CEO), producator de energie electrica pe baza de carbune extras prin carierele proprii, vor intra in somaj tehnic. Este vorba de aproximativ 13. 000 de salariati.

Platforma cu locuri de munca, luata cu asalt de cei care vor sa se reprofileze: Ne suna si specialisti, disperati ca au nevoie de un nou loc de munca

In ultima luna, candidatii au redevenit extrem de activi pe piata muncii, fie pentru ca au ramas fara joburi, fie pentru ca se tem de felul in care vor fi afectate de aceasta perioada companiile pentru care lucreaza, se arata intr-un comunicat al uneia dintre cele mai cunoscute platforme de recrutare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )