Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mesajul emotionant al unui octogenar catre tineretul din Romania: Minte aveti, trebuie sa va implicati cat de mult

Adevărul Adevărul,
Mesajul emotionant al unui octogenar catre tineretul din Romania: Minte aveti, trebuie sa va implicati cat de mult

Un roman care a semnat pentru initiativa cetateneasca Fara Penali in functiile publice a lasat un mesaj emotionant pentru tineretul din tara noastra. continuă pe Adevărul

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania reprezinta doar 4% din volumul de 960 milioane euro

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania a reprezentat doar 4% din volumul de aproximativ 960 milioane euro inregistrat in 2017, in conditiile in care achizitiile de active imobiliare realizate de catre investitorii nationali si transfrontalieri din cele 6 piete principale ale Europei Centrale si de Est ECE) au crescut cu 32%, conform unui raport remis astazi.

Piata de publicitate online din Romania va depasi 50 milioane euro in acest an

Valoarea totala raportata a pietei de publicitate online din Romania, pentru primul semestru al anului 2017, a fost de aproximativ 20,3 milioane euro 92,56 milioane lei), inregistrand o crestere de 15% fata de acelasi semestru al anului 2016 raportat la valoarea anuala in lei), conform celei mai recente editii a studiului Romanian Online Advertising Study ROADS), derulat de Interactive Advertising Bureau Romania IAB Romania), asociatia industriei de marketing si publicitate interactiva din Romania, cu sprijinul PwC Romania. Oficialii PwC Romania estimaza ca piata va depasi pragul de 50 milioane de euro in 2018.

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pastile si tratamente fiind stimulat de campaniile publicitare din massmedia si de situatia de criza din sistemul sanitar, estimarile mergand spre atingerea pragului de 50 de miliarde de lei.

Piata farmaceutica din Romania: Afaceri record vor fi inregistrate in 2018

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pasti.

Mii de gropi, pe soselele din Romania, dupa topirea zapezii: in unele zone, masinile se afunda si pana la jumatate (VIDEO)

Mii de gropi au aparut pe soselele din Romania imediat dupa topirea zapezii. Sunt ani de cand in gropile ignorantei s-au afundat politicieni unul dupa altul cu laitmotivul le vom repara. Si a mai trecut o.

Mesajul emotionant al Andradei, eleva care a supravietuit accidentului rutier, catre prietena ei, Miruna: Lumina eterna sa te insoteasca

Mesaj emotionant postat de Andrada Firez, tanara care a supravietuit accidentului petreceut pe DN 1, intre Oradea si Cluj-Napoca, in urma caruia parintii fetei au murit pe loc, iar prietena ei, Miruna Pirja, a decedat in urma cu trei zile.

Ce s-a intamplat cu IONELA PRODAN ...Mesajul EMOTIONANT scris de fiica sa! Cata durere ...

Din pacate, indragita artista de muzica populara, Ionela Prodan, s-ar afla in stare critica, conform unor surse din presa. in varsta de 70 de ani, artista se afla internata la Spitalul Elias in stare.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Jumatate din stocul total de cladiri de birouri din Romania este certificat verde

Piata de birouri din Romania continua sa se maturizeze atat prin prisma extinderii stocului la nivel national, cat si prin imbunatatirea standardelor de sustenabilitate.

OVS Kids, retailer de imbracaminte din Italia, deschide primul magazin din Romania, la Ploiesti

OVS, retailer de imbracaminte din Italia, a deschis primul magazin din Romania, in centrul comercial Ploiesti Shopping City sub brandul OVS Kids.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )