Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mesajul fiicei lui Andrei Gheorghe: apel la decenta dupa aparitia unor poze cu trupul neinsufletit al tatalui. Cred ca merita sa-i tratati trecerea cu demnitate

Adevărul Adevărul,
Mesajul fiicei lui Andrei Gheorghe: apel la decenta dupa aparitia unor poze cu trupul neinsufletit al tatalui. Cred ca merita sa-i tratati trecerea cu demnitate

In prima reactie dupa moartea lui Andrei Gheorghe, fiica sa, Anastasia, face un apel la decenta dupa ce sustine ca in presa online au aparut imagini cu trupul neinsufletit al tatalui ei, gest pe care il descrie drept o goana trista dupa audienta. continuă pe Adevărul

Prima sotie a lui Andrei Gheorghe a reactionat dupa moartea jurnalistului! Maria a fost iubirea lui din tinerete: L-am iubit enorm, neconditionat..

In ultima perioada, Andrei era abatut, din cauza faptului ca voia sa revina in presa, dar nu mai era dorit. Jurnalistul s-a stins din viata la 56 de ani. Prima lui sotie, Maria, a tinut sa spuna cateva cuvinte despre.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

Mesajul aparut in urma cu cateva minute pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe: Salutare Natiune

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. Acesta a fost gasit fara suflare in baia casei sale din Pipera dupa 12 ore de cand.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul Mihaelei Radulescu: imi pare rau, prietene...

Mihaela Radulescu este teribil afecata dupa ce a auzit de moartea lui Andrei Gheorghe. Vedeta a transmis un mesaj pe retelele de socializare in care isi exprima regretul pentru pierderea fostului.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta sotie: Ai iubit, ai gresit si ai facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros dupa moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio si televiziune.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Mesajul cutremurator al familiei

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj pentru jurnalistii romani: Va rog sa ii tratati trecerea cu demnitate. Eu cred ca merita

Anastasia, fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj catre cei din presa si i-a rugat sa trateze moartea acestuia cu demnitate. Acesta este un apel catre toti jurnalistii din.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Caru' cu vedete: Gluma sinistra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe inainte sa afle ca jurnalistul a murit; Simona Halep isi inchide cafeneaua din Constanta! Care e motivul pentru care a luat aceasta decizie; Fiica lui Kurt Cobain s-a pozat in

Gluma sinistra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe inainte sa afle ca jurnalistul a murit Vestea mortii lui Andrei Gheorghe a produs o mare suferinta in randul. Ed Sheeran a slabit 25 de kilograme dupa ce a renuntat la un singur aliment Ed Sheeran revine dupa un an de pauza din industria muzicala nu doar cu piese noi, ci si.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )