Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prima sotie a lui Andrei Gheorghe a reactionat dupa moartea jurnalistului! Maria a fost iubirea lui din tinerete: L-am iubit enorm, neconditionat..

Antena3 Antena3,
Prima sotie a lui Andrei Gheorghe a reactionat dupa moartea jurnalistului! Maria a fost iubirea lui din tinerete: L-am iubit enorm, neconditionat..

In ultima perioada, Andrei era abatut, din cauza faptului ca voia sa revina in presa, dar nu mai era dorit. Jurnalistul s-a stins din viata la 56 de ani. Prima lui sotie, Maria, a tinut sa spuna cateva cuvinte despre. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

Sorin Ovidiu Vintu a povestit cum a decurs prima intalnire cu Andrei Gheorghe, atunci candi-a propus sa-l angajeze. in 2004, Gheorghe a fost consilier media la Realitatea TV, unde a prezentat si.

Sorin Ovidiu Vintu a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii

Fostul patron al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vintu, a povestit prima intalnire cu Andrei Gheorghe, cand i-a propus sa-l angajeze. Modul in care jurnalistul l-a tratat, cu obraznicie, intareste inca o data unicitatea lui Gheorghe.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta sotie: Ai iubit, ai gresit si ai facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros dupa moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio si televiziune.

Mesajul fiicei lui Andrei Gheorghe: apel la decenta dupa aparitia unor poze cu trupul neinsufletit al tatalui. Cred ca merita sa-i tratati trecerea cu demnitate

In prima reactie dupa moartea lui Andrei Gheorghe, fiica sa, Anastasia, face un apel la decenta dupa ce sustine ca in presa online au aparut imagini cu trupul neinsufletit al tatalui ei, gest pe care il descrie drept o goana trista dupa audienta.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

Reactii dupa moartea lui Andrei Gheorghe. Fostul sef al ANAF: intotdeauna ti-am admirat stilul nonconformist

Andrei Gheorghe a murit. Fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus ca mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar daca preferintele lor social-politice au devenit tot mai diferite in.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Fosta sotie: A incercat sa spuna mereu adevarul. Uneori, a spus prea mult adevar

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Desi nu parea, realizatorul era un om credincios. Cu toate acestea, familia lui a luat hotararea de a-l incinera, sambata. Fosta sotie a facut declaratii emotionante de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )