Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Antena3 Antena3,
Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Victor Ponta, despre adoptarea la Bruxelles a POR 2014-2020: Un sprijin extrem de important pentru dezvoltarea tarii noastre, pentru crearea de locuri de munca si imbunatatirea calitatii vietii in toate regiunile Romaniei

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-o postare pe Facebook, decizia alocarii Romaniei 8,25 miliarde de euro prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, adoptat marti la Bruxelles. Un sprijin extrem de.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare.

Raport al Departartamentului de Stat American: Victor Ponta si Mirel Palada au denigrat public jurnalistii

Un raport devastator al Departamentului de Stat american privind activitatea Guvernului pe 2014 arata ca premierul Victor Ponta si fostul sau purtator de cuvant, Mirel Palada, au denigrat si au incercat sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )