Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

B1 B1,
Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare. continuă pe B1

Atentatul din Franta: Presupusul terorist, sofer la o firma de distributie

Presupusul autor al atacului terorist din Franta de vineri ar fi un musulman, sofer la o firma de distributie, drept urmare nu a starnit nicio suspiciune cand a intrat in uzina de produse chimice, vehiculul avand.

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor.

Bogdan Aurescu, despre atentatul din Franta: Arata necesitatea imperativa de a spori eforturile globale pentru a actiona contra terorii

Ministrul roman al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, vorbeste despre atentatul terorist comis vineri in Franta, in Isere, si afirma ca arata necesitatea sporirii eforturilor globale impotriva.

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Victor Ponta vrea sa revina in tara saptamana viitoare

Victor Ponta se va intoarce in Romania intr-o saptamana. Anuntul a fost facut chiar de premier, dupa ce Liviu Dragnea a avertizat ca PSD si coalitia de guvernare sunt in pericol. Potrivit lui.

Sebastian Ghita: Voi cere Comisiei SRI sa prezinte cati politicieni sunt interceptati in campanii. Tinta dosarului meu este demisia lui Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca va cere Comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa prezinte numarul politicienilor interceptati in perioade de campanie electorala, fie cu mandat de siguranta nationala, fie de la procuror. El a acuzat ca prin dosarul sau se forteaza demisia lui Victor Ponta din functia de premier.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )