Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

Mesajul premierului Citu de Anul Nou: Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, le promite romanilor ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Nu lasam pe nimeni in urma si va rog sa aveti incredere in noi, scrie in mesajul de Anul Nou al premierului.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate e din ce in ce mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre un an extrem de dificil, refedindu-se la pandemia de COVID-19. Acesta a multumit romanilor pentru responsabilitatea privind respectarea regulilor de sanitare si a subliniat apoi ca privim spre Noul An cu multa speranta si incredere.

Mesajul lui Florin Citu, de Anul Nou: Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis joi un mesaj de multumire romanilor, de Anul Nou. El promite ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Si declara ca se incheie un an greu, in care cat a fost in calitatea de ministru de Finante tot ce a facut s-a bazat pe profesionalism si transparenta.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou in care le-a spus romanilor ca reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut romanilor sa fie in continuare responsabili si le-a multumit cadrelor medicale implicate in lupta cu virusul.

Marcel Ciolacu: 2021 se anunta un an al austeritatii, un an extrem de greu pentru milioane de familii. Va indemn sa va ridicati!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, joi, in mesajul de Anul Nou, ca 2020 a fost un an teribil, iar romanii au fost eroii acestei perioade. Ciolac sustine ca 2021 va fi un an al austeritatii si-i indeamna pe romani sa se ridice si sa-si faca din nu vocea auzita. Ne vom intoarce in 2021 sa zdrobim definitiv coalitia pierzatorilor, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe retelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le multumeste romanilor pe care ii considera adevaratii eroi ai acestui an. El a criticat si clasa politica pe care o acuza ca s-a jucat clandestin cu vietile tuturor.

Marcel Ciolacu: PNL i-a pacalit cu cinism pe copiii tarii cu alocatiile

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa PNL si a Guvernului Citu, dupa ce prim-ministrul a anuntat ca alocatiile copiilor nu vor fi majorate cu 40% in 2021, ci doar cu 20%, chiar daca Guvernul Orban promisese ca alocatiile vor fi majorate de doua ori, cu cate 20%, in anul 2021.

Marcel Ciolacu: Citu si-a dat arama pe fata! A dat oficial startul austeritatii!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac la adresa prim-ministrului Florin Citu, dupa ce acesta a anuntat planul economic al Guvernului pentru anul viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )