Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Traian Basescu la deschiderea anului universitar

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Traian Basescu la deschiderea anului universitar

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis luni, 1 octombrie,un mesaj cu ocazia deschiderii noului an universitar. Redam mai jos textul integral. continuă pe Adevărul

Presedintele Basescu la deschiderea anului universitar: Le doresc tuturor membrilor vietii academice multa putere de munca

Presedintele Traian Basescu a adresat un mesaj tuturor studentilor, odata cu inceperea anului universitar, prin care subliniaza importanta prevederilor Legii educatiei nationale pentru un invatamant.

Presedintele Basescu la deschiderea anului universitar: Le doresc tuturor membrilor vietii academice multa putere de munca

Presedintele Traian Basescu a adresat un mesaj tuturor studentilor, odata cu inceperea anului universitar, prin care subliniaza importanta prevederilor Legii educatiei nationale pentru un invatamant.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 5 ani de la intronizarea Patriarhului Daniel: Imi exprim profunda apreciere fata de contributia BOR la binele comun al societatii

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj de felicitare cu ocazia aniversarii a 5 ani de la intronizarea Preafericitului Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Mesajul sefului statului a fost prezentat, duminica, la sediul Patriarhiei Romane din Bucuresti, de catre Eugen Tomac, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale: Preafericirea Voastra, Am deosebita onoare de a va adresa cele mai calde urari cu prilejul aniversarii intronizarii ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Doresc sa va felicit pentru tot ceea ce ati realizat in acesti ani fructuosi, care au insuflat un nou dinamism Bisericii, si sa va urez succes in indeplinirea lucrarii viitoare, scrie seful statului.

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale.

Ungureanu a participat la festivitatile de deschidere a anului universitar la Arad

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a participat la festivitatile de deschidere a anului universitar la Arad, se arata intr-un comunicat de presa.

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Preafericitul Daniel pentru cei 5 ani de patriarhat

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a felicitat pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, cu ocazia aniversarii a 5 ani de patriarhat. Traian Basescu si-a exprimat aprecierea fata de contributia.

EurActiv: Victor Ponta declara ca se afla in continuare in conflict cu Traian Basescu

Premierul roman Victor Ponta se afla in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, dupa cum a declarat acesta la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Bruxelles, transmite.

Traian Basescu a promulgat legea de acordare a unor facilitati la privatizarea Petromidia SA Constanta

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii societatii Petromida SA Constanta, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri sesizarea de neconstitutionalitate a acestei legi inaintata de presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )