Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu: Cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea implementarii Legii educatiei nationale

Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii noului an universitar, ca rolul universitatilor de a forma o resursa umana de calitate este esential pentru devoltarea intregului sistem economic, social si politic, apreciind totodata ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in invatamantul universitar romanesc este continuarea procedurilor de implementare a prevederilor Legii educatiei nationale. continuă pe Hotnews

Basescu: Implementarea Legii educatiei trebuie continuata pentru performanta in ...

Presedintele Traian Basescu apreciaza, in mesajul transmis cu ocazia inceperii anului universitar, ca este necesara continuarea implementarii prevederilor Legii educatiei nationale pentru a creste performanta invatamantului universitar romanesc, potrivit Mediafax. Consider ca cel mai bun instrument pentru atingerea performantei in universitatile noastre este continuarea procedurilor de implementare ale prevederilor Legii educatiei nationale, arata Basescu in mesajul sau, potrivit unui .

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost .

Mihai Costea a renascut: E cel mai bun

Golurile pe care Mihai Costea le-a reusit in partida cu FCM Targu Mures au atras o serie de laude din partea unuia dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei.

Robert Pattinson, cel mai sexy barbat pentru Glamour

A fost inselat, s-a impacat cu fosta iubita si continua sa fie unul dintre cei mai doriti barbati de.

Handbalul din Franta, zguduit de un scandal cu meciuri aranjate: Cel mai bun handbalist plus alte zeci de persoane, dupa gratii

Lumea handbalului din Franta se afla in stare de soc in prezent, din cauza unui scandal privind meciuri aranjate. Astfel, noua jucatori au fost retinuti duminica, alaturi de alte 8 persoane, fiind suspectate.

Traian Basescu a promulgat legea de acordare a unor facilitati la privatizarea Petromidia SA Constanta

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii societatii Petromida SA Constanta, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri sesizarea de neconstitutionalitate a acestei legi inaintata de presedinte.

Cel mai rusinos moment pentru Justin Bieber, chiar in mijlocul concertului

Provoaca isterie peste tot unde apare, insa se pare ca tocmai el a cazut victima stresului de a fi vedeta mondiala la 18 ani. Justin Bieber a fost protagonistul unui incident mai putin obisnuit in timpul.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 5 ani de la intronizarea Patriarhului Daniel: Imi exprim profunda apreciere fata de contributia BOR la binele comun al societatii

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj de felicitare cu ocazia aniversarii a 5 ani de la intronizarea Preafericitului Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Mesajul sefului statului a fost prezentat, duminica, la sediul Patriarhiei Romane din Bucuresti, de catre Eugen Tomac, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale: Preafericirea Voastra, Am deosebita onoare de a va adresa cele mai calde urari cu prilejul aniversarii intronizarii ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Doresc sa va felicit pentru tot ceea ce ati realizat in acesti ani fructuosi, care au insuflat un nou dinamism Bisericii, si sa va urez succes in indeplinirea lucrarii viitoare, scrie seful statului.

Mesajul lui Traian Basescu la deschiderea anului universitar

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis luni, 1 octombrie,un mesaj cu ocazia deschiderii noului an universitar. Redam mai jos textul integral.

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Preafericitul Daniel pentru cei 5 ani de patriarhat

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a felicitat pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, cu ocazia aniversarii a 5 ani de patriarhat. Traian Basescu si-a exprimat aprecierea fata de contributia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )