Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesajul medicului Valeriu Gheorghita pentru oamenii care refuza sa se vaccineze. Fiecare ezitare, fiecare intrebare, fiecare reticenta este absolut legitima (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul medicului Valeriu Gheorghita pentru oamenii care refuza sa se vaccineze. Fiecare ezitare, fiecare intrebare, fiecare reticenta este absolut legitima (VIDEO)

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 din Romania le spune celor care nu vor sase vaccineze ca fiecare ezitare, intrebare sau reticenta este absolut legitima. Acesta mai adauga. continuă pe B1

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeriu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane.

Valeriu Gheorghita: Raspunsul imun incepe sa devina protector la circa 14 zile de la prima doza, insa beneficiile maxime se obtin la circa 7 zile dupa administrarea celei de-a doua doze

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a vorbit despre perioada in care oamenii pot dezvoltaimunitate dupa ce se vaccineaza impotriva Covid-19. El spune caraspunsul imun incepe .

Valeriu Gheorghita: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare Nu avem nevoie de investigatii care trebuie facute inainte de efectuarea vaccinarii (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declarat ca in momentul de fatasunt foarte putine contraindicatiilegate de vaccinare. Doar comunicarea.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000 (VIDEO)

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

DR. VALERIU GHEORGHITA: A doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri ca se estimeaza ca a doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie, conform Agerpres.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Avem o strategie de vaccinare cu 3 etape

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat astazi ca in cadrul strategiei de vaccinare exista trei etape si a aratat ca prima persoana vaccinata va fi din randul personalului medical, conform Agerpres.

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )