Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine!

Hotnews Hotnews,
 Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el. continuă pe Hotnews

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Mesajul Papei Francisc, inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe Twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el. Maine voi fi i.

Mesajul Papei Francisc catre romani, inainte de vizita sa: Va asigur ca va stau aproape in rugaciune (VIDEO)

Papa Francisc a transmis un mesaj pentru romani, inaintea vizitei sale oficiale din tara noastra, care va avea loc de pe 31 mai. Suveranul Pontif a precizat ca va veni intre noi pentru a merge impreuna si a.

Mesajul Papei Francisc catre romani, inainte de vizita sa VIDEO

Sanctitatea Sa, Papa Francisc, a transmis un mesaj pentru romani inaintea vizitei sale, care incepe vineri, in care subliniaza legaturile de credinta care ne unesc si a multumit pentru pregatirile care se fac in tara noastra, suveranul pontif urmand sa mearga la Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj.

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai - 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Restrictii de trafic in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc: ce zone trebuie sa eviti

Papa Francisc ajunge joi, 30 mai, in Romania, in prima sa vizita la Bucuresti. Brigada Rutiera anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor, vor fi impuse mai multe restrictii de circulatie. Primaria Municipiului Bucuresti a dispus o serie de masuri menite sa vina in sprijinul cetatenilor care vor participa la momentele publice in care va [] .

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

CU PRILEJUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Expozitii-eveniment la Palatul Culturii din Blaj

Doua expozitii-eveniment vor fi organizate la Palatul Culturii din Blaj, pe 2 iunie, cu prilejul vizitei Papei Francisc, informeaza un comunicat de presa al Academiei Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )