Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Papei Francisc, inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine!

Antena3 Antena3,
Mesajul Papei Francisc, inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe Twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el. Maine voi fi i. continuă pe Antena3

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el.

Mesajul Papei Francisc catre romani, inainte de vizita sa VIDEO

Sanctitatea Sa, Papa Francisc, a transmis un mesaj pentru romani inaintea vizitei sale, care incepe vineri, in care subliniaza legaturile de credinta care ne unesc si a multumit pentru pregatirile care se fac in tara noastra, suveranul pontif urmand sa mearga la Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj.

Mesajul Papei Francisc catre romani, inainte de vizita sa: Va asigur ca va stau aproape in rugaciune (VIDEO)

Papa Francisc a transmis un mesaj pentru romani, inaintea vizitei sale oficiale din tara noastra, care va avea loc de pe 31 mai. Suveranul Pontif a precizat ca va veni intre noi pentru a merge impreuna si a.

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Cinci lucruri mai putin cunoscute din viata Papei Francisc, care ne va vizita tara la sfarsitul acestei saptamani

Cel mai important eveniment al anului in Romania, din anumite puncte de vedere, vizita Papei Francisc, va retine atentia a milioane de oameni.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Programul vizitei Papei Francisc in Romania

Papa Francisc va vizita Romania in perioada 31 mai - 2 iunie 2019, la invitatia autoritatilor statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucurestiul, Iasiul si Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc.

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )