Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mesajul premierului desemnat, Sorin Grindeanu, de Revelion 2017: Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari.

România Liberă România Liberă,
Mesajul premierului desemnat, Sorin Grindeanu, de Revelion 2017: Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari.

Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj de Anul nou catre romani, in care promite ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor. continuă pe România Liberă

Performantele premierului desemnat Sorin Grindeanu: in perioada cat a fost ministru al Comunicatiilor, institutia a pierdut milioane de euro. Cat a fost deputat, a vorbit in plenul Parlamentul 75 de secunde

Mai multe abateri ale Ministerului Comunicatiilor au produs prejudicii de peste 3. 000 de euro in anul 2015, cand ministerul a fost condus de Sorin Grindea-nu, reiese dintr-un raport al Curtii de Conturi.

Dacian Ciolos l-a felicitat pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu. Seful Executivului l-a asigurat pe Grindeanu de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul catre viitorul Cabinet

Prim-ministrul in exercitiu, Dacian Ciolos, l-a felicitat, vineri, pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si l-a asigurat de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul la viitorul Cabinet, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Ce le promite premierul desemnat Sorin Grindeanu romanilor la sfarsit de an

Premierul desemnat Sorin Grindeanu ii asigura pe romani ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii cetatenilor Romaniei, precizand ca increderea pe care oamenii au aratat-o in programul de guvernare al PSD ii obliga si ii responsabilizeaza pe membrii partidului.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu: Eram foarte convins ca doamna Sevil Shhaideh, pe care o respect extrem de mult, va fi acceptata de domnul Iohannis

Desemnat vineri, de presedintele Klaus Iohannis, premier al Romaniei, Sorin Grindeanu s-a intors vineri seara la Timisoara, pentru o intalnire colegi din Consiliul Judetean Timis, al carui presedinte inca este Sorin Grindeanu. intrebat cum explica declaratia de acum o saptamana in care spunea ca nu vrea sa plece la Bucuresti, Grindeanu a spus ca era convins ca Sevil Shhaideh o sa fie acceptata.

Mesajul lui Vladimir Putin de Revelion 2017: A fost un an greu pentru rusi, dar plin de realizari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat sambata dupa-amiaza ca ultimul an a fost unul dificil, dar si-a felicitat natiunea pentru toate realizarile in mesajul traditional de Anul Nou. Rusii au inceput deja sa sarbatoreasca trecerea dintre ani in regiunile estice, inclusiv la Vladivostok .

Numirea noului PREMIER, scrisa in stele: Astrologul MINERVA, despre ce fel de prim-ministru va fi SORIN GRINDEANU(VIDEO)

Un sagetator cu coloana vertebrala. Astfel este vazut premeirul desemnat Sorin Grindeanu de catre astrologul Minerva. Grindeanu va trebui sa infrunte insa o perioada grea, dar va da randament atunci.

Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat vineri, ca raspuns la o intrebare, ca a primit vestea ca desemnarii sale ca premier de catre Klaus Iohannis printr-un SMS trimis de pe un numar necunoscut. Mesajul continea urmatorul text Succes. Klaus Iohannis. Grindeanu a precizat ca l-a contactat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca sa ii confirme ca numarul de telefon este, intr-adevar al sefului statului, dupa care a trimis drept raspuns un mesaj de multumire. Inainte de rasopunde la intrebarea pusa de jurnalisti, Liviu Dragnea i-a soptit premierului desemnat: Spune cum ai aflat.

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu, in Oltenia. Unchiul premierului desemnat: E un baiat finut, mai retras. Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matuse, verisori si nepoti.

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu. Unchiul premierului desemnat: Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matusi, verisori si nepoti.

Kelemen Hunor: Nu avem nicio problema legata de persoana premierului desemnat. Asteptam programul de guvernare, lista Guvernului si structura Cabinetului

Kelemen Hunor, a declarat ca, in principiu, UDMR va vota noul Guvern si pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, sub rezerva ca asteapta, totusi, sa vada care e programul de guvernare si cine sunt ministrii propusi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )