Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu, in Oltenia. Unchiul premierului desemnat: E un baiat finut, mai retras. Era in carti de prima data

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu, in Oltenia. Unchiul premierului desemnat: E un baiat finut, mai retras. Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matuse, verisori si nepoti. continuă pe Adevărul

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu. Unchiul premierului desemnat: Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matusi, verisori si nepoti.

Numirea noului PREMIER, scrisa in stele: Astrologul MINERVA, despre ce fel de prim-ministru va fi SORIN GRINDEANU(VIDEO)

Un sagetator cu coloana vertebrala. Astfel este vazut premeirul desemnat Sorin Grindeanu de catre astrologul Minerva. Grindeanu va trebui sa infrunte insa o perioada grea, dar va da randament atunci.

Am crezut ca e o GLUMA. SORIN GRINDEANU, anuntat prin SMS, de catre KLAUS IOHANNIS, ca a fost desemnat PREMIER (VIDEO)

Sorin Grindeanu a vorbit despre modalitatea prin care a fost anuntat ca va fi premier. Grindeanu a spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis un simplu mesaj, care suna astfel, Succes. Klaus.

VIDEO Cum il ataca Sorin Grindeanu pe presedintele care ne-a obisnuit sa comunice pe Facebook pentru coincidentele din dosarul lui Ponta

Premierul desemnat al Romaniei, Sorin Grindeanu, va avea dificila misiune de a colabora cu presedintele Klaus Iohannis, pe care acelasi Grindeanu il ataca in iunie 2015. Iohannis ii ceruse atunci demisia lui Victor Ponta, pus sub invinuire de procurorii DNA. intr-un discurs sustinut in fata social-democratilor din Timisoara, Grindeanu a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis invocand o serie de coincidente.

SORIN GRINDEANU ESTE DESEMNAREA DE PREMIER A COALITIEI PSD-ALDE (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat miercuri seara in cadrul unei conferinte de presa ca Sorin Grindeanu este propunerea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier al Romaniei. Aceasta este a doua propunere.

Bunicul premierului Sorin Grindeanu, fost DETINUT POLITIC: Zamela A LUPTAT iMPOTRIVA COMUNISTILOR si a fost CONDAMNAT PENTRU UNELTIRE iMPOTRIVA ORANDUIRII (VIDEO)

Jurnalistul Marius Ghilezan dezvaluie numele bunicului despre care noul premier Sorin Grindeanu spune ca daca mergeti la Memorialul Durerii din Sighet, pe Banat este al treilea nume. A facut ani de.

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, noul PREMIER desemnat! IOHANNIS a semnat decretul! (VIDEO)

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, a fost desemnat, vineri dimineata, premier de catre presedintele Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa, de catre Administratia.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu nu are niciun fel de legatura cu SRI. A fost din greseala in Comisia de control (VIDEO)

Liviu Dragnea a tinut o scurta declaratie de presa miercuri seara in care a anuntat ca a trimis oficial nominalizarea lui Sorin Grindeanu ca premier catre Palatul Cotroceni si asteapta raspuns pe.

Nu l-as numi: Traian Basescu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu il numeasca pe Sorin Grindeanu acuzand legaturile ale acestuia cu serviciile de securitate (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct pentru B1TV anuntul nominalizarii lui Sorin Grindeanu ca premier din partea coalitiei PSD-ALDE. Fostul presedinte i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu accepte aceasta.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )