Libnet.ro
UNICEF

12:01

Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat vineri, ca raspuns la o intrebare, ca a primit vestea ca desemnarii sale ca premier de catre Klaus Iohannis printr-un SMS trimis de pe un numar necunoscut. Mesajul continea urmatorul text Succes. Klaus Iohannis. Grindeanu a precizat ca l-a contactat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca sa ii confirme ca numarul de telefon este, intr-adevar al sefului statului, dupa care a trimis drept raspuns un mesaj de multumire. Inainte de rasopunde la intrebarea pusa de jurnalisti, Liviu Dragnea i-a soptit premierului desemnat: Spune cum ai aflat. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de premier: Mult succes, Sorin

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, pe Facebook, pentru desemnarea in functia de premier al Romaniei, dupa ce Klaus Iohannis a semnat, vineri, .

Sorin Grindeanu: Am primit vestea desemnarii printr-un SMS din partea lui Klaus Iohannis. Dupa ce mi s-a confirmat ca este numarul presedintelui i-am multumit pentru increderea acordata

Sorin Grindeanu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a primit vestea desemnarii printr-un SMS semnat, simplu, Klaus Iohannis.

Am crezut ca e o GLUMA. SORIN GRINDEANU, anuntat prin SMS, de catre KLAUS IOHANNIS, ca a fost desemnat PREMIER

Sorin Grindeanu a vorbit despre modalitatea prin care a fost anuntat ca va fi premier. Grindeanu a spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis un simplu mesaj, care suna astfel, Succes. Klaus.

Am crezut ca e o GLUMA. SORIN GRINDEANU, anuntat prin SMS, de catre KLAUS IOHANNIS, ca a fost desemnat PREMIER (VIDEO)

Sorin Grindeanu a vorbit despre modalitatea prin care a fost anuntat ca va fi premier. Grindeanu a spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis un simplu mesaj, care suna astfel, Succes. Klaus.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu: Eram foarte convins ca doamna Sevil Shhaideh, pe care o respect extrem de mult, va fi acceptata de domnul Iohannis

Desemnat vineri, de presedintele Klaus Iohannis, premier al Romaniei, Sorin Grindeanu s-a intors vineri seara la Timisoara, pentru o intalnire colegi din Consiliul Judetean Timis, al carui presedinte inca este Sorin Grindeanu. intrebat cum explica declaratia de acum o saptamana in care spunea ca nu vrea sa plece la Bucuresti, Grindeanu a spus ca era convins ca Sevil Shhaideh o sa fie acceptata.

Numirea noului PREMIER, scrisa in stele: Astrologul MINERVA, despre ce fel de prim-ministru va fi SORIN GRINDEANU(VIDEO)

Un sagetator cu coloana vertebrala. Astfel este vazut premeirul desemnat Sorin Grindeanu de catre astrologul Minerva. Grindeanu va trebui sa infrunte insa o perioada grea, dar va da randament atunci.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca noul guvern va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere, cabinetul urmand sa fie putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh, in conditiile in care intr-un fel conducea guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Sorin Grindeanu.

VIDEO Cum il ataca Sorin Grindeanu pe presedintele care ne-a obisnuit sa comunice pe Facebook pentru coincidentele din dosarul lui Ponta

Premierul desemnat al Romaniei, Sorin Grindeanu, va avea dificila misiune de a colabora cu presedintele Klaus Iohannis, pe care acelasi Grindeanu il ataca in iunie 2015. Iohannis ii ceruse atunci demisia lui Victor Ponta, pus sub invinuire de procurorii DNA. intr-un discurs sustinut in fata social-democratilor din Timisoara, Grindeanu a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis invocand o serie de coincidente.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )