Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mesajul premierului Tudose catre o romanca plecata in strainatate: Am convingerea ca romanii aflati la munca peste granite au de ce sa se intoarca acasa

Hotnews Hotnews,
 Mesajul premierului Tudose catre o romanca plecata in strainatate: Am convingerea ca romanii aflati la munca peste granite au de ce sa se intoarca acasa

Premierul Mihai Tudose i-a raspuns, duminica, pe Facebook, unei romance care locuieste in strainatate care il intreaba daca, in cazul in care s-ar intoarce in tara, ar putea gasi locuri de munca bine platite pentru ea, in domeniul sanatatii, si pentru sotul ei, jurist. Acesta ii transmite femeii ca, in domeniul sanatatii, a demarat o ampla campanie pentru a remedia problemele sistemice, inclusiv in ceea ce priveste remuneratia cadrelor, iar in domeniul juridic oportunitatile sunt numeroase. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Tudose pentru o romanca din strainatate: Aveti de ce sa va intoarceti acasa. O mare firma din SUA vrea sa faca investitii colosale in Romania

Premierul Mihai Tudose ii raspunde, pe Facebook, unei romance din strainatate, care i-a spus ca vrea sa revina in tara impreuna cu sotul sau si l-a intrebat pe seful Executivului daca pot gasi in tara locuri de munca bine platite.

Mesajul premierului Mihai Tudose dupa intalnirea cu reprezentantii bancilor

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, ca a transmis ca mesaj reprezentantilor unor banci cu activitate in Romania, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu acestia, ca epoca.

Dan Dumitrescu, numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii printr-o decizie a premierului Tudose

Dan Dumitrescu a fost numit, ieri, prin decizie a premierului Mihai Tudose, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, post din care a fost demis pe 20 iunie in timpul crizei guvernamentale care a dus la caderea guvernului Grindeanu, potrivit unei surse din presa.

Atac fara precedent la adresa premierului: Tudose minte cu nerusinare!

Premierul Mihai Tudose minte cu nerusinare, acuza europarlamentarul Siegfried Muresan, intr-o postare pe Facebook. Acesta a explicat de ce prim-ministrul a mintit atunci cand a spus ca nu crede ca.

Premierului Tudose: Ma deranjeaza faptul ca bancile ne fura

Premierul Mihai Tudose a anuntat posibile masuri fiscal-bugetare contra bancilor care nu platesc impozite pe profit daca nu merge cu vorba buna, precizand ca el va iesi personal si va da exemple de banci care fura din bugetul public.

Mesajele lui Sucre din Prison Break, catre romanca Andreea Sasu: Esti absolut minunata! Sper sa...

Romanca Andreea Sasu, intrata in vizor lui Sucre din Prison Break, s-a bucurat de atentia acestuia. Cancan a pus mana pe mesajele intime primite de fosta iubita a lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )