Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mesajul premierului Viorica Dancila de Craciun

Antena3 Antena3,
Mesajul premierului Viorica Dancila de Craciun

Premierul Viorica Dancila a transmis luni romanilor un mesaj cu ocazia sarbatoririi Craciunului, urandu-le sa aiba parte de sanatate, liniste, belsug si voie buna. Dragi romani, va doresc sa. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Scolile Premierului. Viorica Dancila a numarat 117 scoli modernizate n 2018, Ministerul Dezvoltarii sustine ca sunt 120; Sirul de decizii surprinzatoare care i-au permis lui Liviu Dragnea sa-si aleaga completul de judecatori de la Curte

Un roman din Germania a lansat un partid politic pentru diaspora: Comunitatea decide ce se face si ce nu. Formatiunea politica infiintata de. Orasul din Romania in care Primaria a fost amendata pentru ca nu a deszapezit strazile. Primaria din Timisoara a fost amendata vineri de catre Politie cu suma de.

Premierul Viorica Dancila i-a gresit numele premierului Bulgariei VIDEO

Premierul Viorica Dancila i-a gresit numele premierului Bulgariei intr-un discurs sustinut in contextul participarii la reuniunea la nivel inalt in format cvadrilateral Romania - Bulgaria - Serbia -.

Dancila a facut o noua gafa. Cum i-a spus premierului Bulgariei

Premierul Viorica Dancila se afla la Belgrad, la intalnirea cvadrilaterala Romania Bulgaria Serbia Grecia. in timpul unei declaratii comune, Dancila i-a gresit numele omologului sau.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu cancelarul austriac: `Sunt opinii divergente pe anumite aspecte`. Ce CADOU i-a facut premierul lui Sebastian Kurz (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe cancelarul austriac Sebastian Kurz, in cadrul ceremoniei oficiale de predare a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Cei doi au discutat.

Viorica Dancila: Nu mi-e teama, am constiinta ca nu fac lucruri gresite. Oamenii care cred in Dumnezeu si care fac fapte bune nu trebuie sa se teama

Premierul Viorica Dancila a afirmat, intr-un interviu difuzat duminica seara de Romania TV, ca este un om care crede in Dumnezeu si nu ii este teama, pentru ca atat timp cat are constiinta ca nu face lucruri gresite, nu ii e teama. Dancila a mai spus ca are o datorie fata de femeile din Romania sa demonstreze ca o femeie poate reusi.

Viorica Dancila, lovita de un politician. Urasc asa de mult violenta si fizica si verbala pentru ca am trecut prin momente de genul acesta

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Vorbind despre provocarile din trecut, prim-ministrul Romaniei a marturisiti ca a fost lovita la un moment dat.

Viorica Dancila a marturisit ca a fost lovita de un politician. Urasc asa de mult violenta si fizica si verbala pentru ca am trecut prin momente de genul acesta

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Vorbind despre provocarile din trecut, prim-ministrul Romaniei a marturisiti ca a fost lovita la un moment dat.

Viorica Dancila, amanunte PICANTE din viata sentimentala: Cum si-a intalnit sotul, care este relatia cu copilul sau si ce gateste sefa Guvernului

Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, pentru prima data, despre viata sa personala. Premierul a declarat la RTV ca are sustinerea familiei in tot ceea ce face, dar ca prefera sa-i tina pe cei dragi .

Cum isi scuza Viorica Dancila greselile de exprimare: Nu sunt importante, sunt din cauza emotiilor

Premierul Viorica Dancila considera ca greselile de exprimare pe care le-a avut in discursurile publice nu sunt la fel de importante precum greselile pe care le-ar putea face fata de cetateni. Seful.

Economia o ia la vale, Viorica Dancila spune ca ne merge bine: Un guvern care creste pensii si salarii nu este unul iresponsabil

Viorica Dancila este de parere ca Guvernul pe care il conduce este unul resposabil. Premierul a declarat, duminica seara, ca nu exista posibilitatea ca Romania sa ramana in incapacitate de plata. Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )