Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul prin care Simona Halep a anuntat ca nu poate juca pentru Romania la FED Cup. Cum justifica ea decizia luata in urma cu putin timp

Adevărul Adevărul,
Mesajul prin care Simona Halep a anuntat ca nu poate juca pentru Romania la FED Cup. Cum justifica ea decizia luata in urma cu putin timp

Simona Halep nu va evolua pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, programat in weekend la Cluj Napoca. continuă pe Adevărul

OFICIAL - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei: Refacerea nu e completa, e important sa fie numai jucatoare sanatoase

De acum, totul e oficial - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei, in FedCup 10 si 11 februarie). Locul 2 WTA a lamurit, marti, situatia pe contul personal de Facebook. Refacerea nu este completa, echipa e pe primul loc si e mult mai important sa fie patru jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, a precizat Halep.

Sunt deschisa. imi doresc pe cineva! Cine este barbatul pe care Simona Halep ar vrea sa-l intalneasca

Simona Halep a fost surprinsa o singura data in compania unui barbat, care parea sa-i fie iubit, insa relatia lor nu mai e de actualitate.

Simona Halep a confirmat oficial ca nu va juca pentru Romania la Fed Cup

Simona Halep, numarul 2 WTA, a confirmat marti, pe pagina sa de Facebook, ca nu va juca pentru echip.

Simona Halep, anunt trist pentru fani. A confirmat ca nu va participa la Fed Cup

Simona Halep si-a anuntat cu tristete fanii ca nu va putea juca weekend-ul acesta la Fed Cup fiindca inca nu si-a revenit complet dupa accidentarea de la Australian Open. Tenismena romanca, numarul.

De ce nu anunta inca Simona Halep ca nu va juca la meciul de Fed Cup, programat in weekend, la Cluj, contra Canadei

Simona Halep figureaza pe lista jucatoarelor convocate de Florin Segarceanu pentru meciul de Fed Cup, contra Canadei, programat pe 10 si 11 februarie, la Cluj.

Tratamentul revolutionar pe care vrea Simona Halep sa-l faca ca sa scape de probleme

Simona Halep a ajuns la Cluj, a recunoscut ca urmeaza sa efectueze un tratament revolutionar, dar nu a dat de inteles ca va juca sambata, contra Canadei. Ma simt bine, insa mai am o durere la talpa. De.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

Sorana Cirstea o desfiinteaza pe Simona Halep: Romania nu sta in ea

Sorana Cirstea a facut o declaratie incendiara, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, unde a spus ca Romania nu sta in Simona Halep, care rateaza meciul cu Canada din cauza unei accidentari, si ca poate.

Caroline Wozniacki nu doarme linistita! Cum poate reveni Simona Halep pe primul loc in lume fara sa joace

Simona Halep a pierdut finala de la Australia Open si odata cu acest esec a cazut si de pe locul 1 mondial, pe care a stat timp de 16 saptamani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )