Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mesajul unui ministru francez pentru tara noastra: incurajam Romania sa aiba un dialog foarte aprofundat cu CE

Antena3 Antena3,
Mesajul unui ministru francez pentru tara noastra: incurajam Romania sa aiba un dialog foarte aprofundat cu CE

Ministrul francez pentru Afaceri Europene, Nathalie Loiseau, a declarat joi ca a discutat cu premierul Viorica Dancila despre ingrijorarile unor institutii, intre care Comisia Europeana, Comisia de la. continuă pe Antena3

Sondaj IRES: 81% dintre romani cred ca intrarea in UE a fost un lucru bun pentru tara noastra. Ce spun despre preluarea presedintiei Consiliului UE

Peste 80% dintre romani considera ca intrarea in Uniunea Europeana a fost un lucru bun pentru tara noastra, potrivit unui sondaj realizat de IRES la inceputul acestei saptamani cu ocazia preluarii de catre Bucuresti a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. De asemenea, aproape doua treimi stiu ca Romania va detine presedintia rotativa a UE pana in iunie.

MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Romania este pregatita sa asigure presedintia Consiliului

Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru Afaceri Europene, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul roman, Viorica Dancila, cu care a discutat despre statul de drept si evolutiile judiciare din Romania.

Un ministru francez le raspunde lui Di Maio si Salvini: Parisul vrea respect

Ministrul francez al Afacerilor Europene Nathalie Loiseau a cerut marti Guvernului italian sa dea dovada de mai mult respect, in urma unor luari de pozitie, luni, in favoarea miscarii Vestelor galbene, relateaza AFP.

Tara noastra, import semnificativ de energie electrica

Romania a importat o cantitate semnificativa de energie electrica, azi dimineata, pe fondul unui consum national foarte mare, de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica.

Tara noastra preia oficial conducerea UE

ACTUALIZARE - Tusk: Romania are puterea de a fascina si de a incanta ----- *ACTUALIZARE - Juncker: Locul Romaniei este in centrul UE si in centrul zonei Schengen ----- *ACTUALIZARE - Dancila: Romania va conduce cu demnitate Consiliul UE ----- *ACTUALIZARE - Iordache: Nu-mi imaginez Romania in afara UE ----- *ACTUALIZARE - Tariceanu: Dimensiunea incluziva a statului roman, europenizata aproape complet ----- *ACTUALIZARE - Iohannis: Mai multa unitate si coeziune, calea pe care o propunem pentru urmatoarele sase luni ----- *ACTUALIZARE - A inceput ceremonia de inaugurare a Presedintiei romane la Consiliul UE ----- Romania va marca astazi preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman.

CONFORM AFP: Tara noastra primeste migrantii de pe navele ONG-urilor germane

Contacte diplomatice ''intense '' se desfasoara in cadrul Uniunii Europene pentru preluarea migrantilor aflati pe doua nave ale unor ONG-uri germane in Mediterana.

Legea care a tensionat relatia PSD-UDMR si a dus la demisia unui ministru al Educatiei, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea ordonantei de urgenta de modificare a legii educatiei, care elimina obligativitatea ca profesorii care predau limba romana care la clasele minoritatilor nationale sa aiba studii superioare de specialitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )