Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Vaticanului pentru calugaritele din intreaga lume

Antena3 Antena3,
Mesajul Vaticanului pentru calugaritele din intreaga lume

Vaticanul a sfatuit calugaritele din intreaga lume sa nu petreaca prea mult timp pe retelele de social media pentru a evitasa isi intrerupa stilul de viata cu zgomot, stiri si. continuă pe Antena3

Fitch: Tarile din intreaga lume s-au supraindatorat. Cine va suferi mai mult din cauza costurilor cu imprumuturile

Nivelul datoriilor pietelor emergente s-a majorat de aproape patru ori in ultimul deceniu, ceea ce le face vulnerabile la inasprirea conditiilor financiare, a avertizat, joi, agentia de evaluare financiara Fitch Ratings.

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

CM 2018: Un arbitru desemnat pentru competitia din Rusia, suspendat pe viata pentru coruptie

Arbitrul Fahad Al Mirdasi a fost suspendat pe viata de federatia de fotbal din Arabia Saudita SAFF) pentru coruptie, informeaza lequipe. fr, potrivit News. ro. Al Mirdasi facea parte dintre cei 36 de centrali desemnati sa conduca meciuri de la Cupa Mondiala din Rusia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )