Libnet.ro
UNICEF

22:45

Se reabiliteaza una dintre cele mai aglomerate intersectii din Constanta. Cum se va circula in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Se reabiliteaza una dintre cele mai aglomerate intersectii din Constanta. Cum se va circula in urmatoarele zile

Reabilitarea intersectiei presupune si mutarea trecerilor de pietoni spre exteriorul acesteia, in zona in care sunt montate si semafoarele. continuă pe Adevărul

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Uitati de Ibiza!. Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Una dintre cele mai frumoase excursii din viata mea

O jurnalista din Italia a ales sa-si petreaca ziua de nastere in Romania, spre surprinderea prietenilor care au primit decizia ei cu surprindere si nedumerire. Experienta pe care a avut-o in cele cateva zile de octombrie in care a colindat Bucurestiul si Valea Prahovei a impartasit-o cu cititorii Corriere della Sera.

CUTREMUR. Acestea sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, in caz de cutremur major

Specialistii de la INFPau identificat 14 zone seismice in Capitala, cu grade diferite de risc in cazul producerii unui cutremur cu magnitudine mare. Capitala a fost impartita in patru mari cate.

Clujenii de la PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

PitechPlus , una dintre cele mai mari companii clujene de solutii software, a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in luna.

Insolventa in Romania, in deceniul post-criza: Cine cere acum insolventa si ce sectoare au ramas cele mai expuse

Piata de insolventa din Romania este, in prezent, una matura din punctul de vedere al companiilor intrate anual in insolventa raportat la numarul total de companii. Daca in 2008 erau creditorii cei care cereau insolventa, acum acest lucru este facut de debitori. in continuare, insa, exista cateva sectoare care raman cele mai expuse.

A lesinat pe scena! S-a intamplat in cel mai important moment din viata ei. Din pacate... (VIDEO)

O regina a frumusetii a lesinat pe scena intr-unul dintre cele mai importante momente ale carierei ei. Zilele trecute, Miss Paraguay, Clara Sosa, a participat la competitia Miss Grand Internacional. A cucerit.

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

DEZASTRU pentru Real Madrid! Galacticii, UMILITI pe Nou Camp de Barcelona cu un scor de MAIDAN (FOTO, VIDEO)

Real Madrid e in criza! Galacticii au suferit duminica una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului. Echipa antrenata de Julen Lopetegui a fost invinsa de marea sa rivala, pe Nou Camp, cu un neverosi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )