Libnet.ro
UNICEF

19:30

Messi, desemnat cel mai bun jucator din istoria La Liga. Clasare rusinoasa pentru Cristiano Ronaldo

Adevărul Adevărul,
Messi, desemnat cel mai bun jucator din istoria La Liga. Clasare rusinoasa pentru Cristiano Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bun jucator din istoria de 86 de ani a campionatului Spaniei. Topul a fost creat de specialistii Centrului de Investigatie a Istoriei si Statisticii Fotbalului Spaniol. continuă pe Adevărul

Transfer de senzatie reusit duminica seara de Steaua. A luat cel mai bun marcator din Liga I

FCSB s-a inteles pentru transferul mijlocasului ofensiv Catalin Golofca 27 de ani) de la FC Botosani, iar jucatorul a semnat in aceasta seara un contract pe patru sezoane, scrie gsp. ro. FCSB va.

Cum arata Neymar, cel mai scump jucator transferat vreodata, la prima aparitie in noul echipament sportiv (FOTO)

Cel mai scump jucator transferat vreodata, Neymara fost prezentat suporterilor, sambata, inaintea primei etape din campionatul francez, potrivit Mediafax. Suporterii echipei PSG l-au vazut.

Simona Halep: Cred ca acesta este cel mai bun an al meu. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe

Simona Halep locul 2 WTA) a declarat, la conferinta de presa dupa meciul cu Mariana Duque-Marino scor 3-6, 6-4, 6-2), din turul al doilea al turneului de la Washingon, ca anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe, ma simt psihic si fizic mai puternica, muncesc mai mult decat in anii trecuti, a spus Halep.

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

Simona Halep este tot mai increzatoare in sansele sale de a-si consolida pozitia in WTA: Nu ma simt obosita. Este cel mai bun an al meu

Tenismena Simona Halep a afirmat, intr-un interviu pentru jurnalistii americani, ca anul acesta este cel mai bun din cariera sa. Romanca a adaugat ca se simte mult mai pregatita si mai puternica, in ciuda dificultatilor intalnite in prima parte a anului 2017.

Neymar, prezentat oficial la PSG: Nu am plecat din cauza lui Messi, este un idol, cel mai mare din lume

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial, vineri, la Paris Saint-Germain, el afirmand ca nu a plecat de la echipa FC Barcelona din cauza lui Lionel Messi, despre care a spus ca este un idol si cel mai mare jucator din lume.

Halep se simte puternica psihic: Cred ca e cel mai bun an al meu

Simona Halep isi testeaza fortele in aceasta saptamana la turneul WTA de la Washington, primul concurs pe hard dupa pauza de vara.

Cel mai TARE om din fotbal DIVORTEAZA

Divort socant in fotbal. Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, a anuntat ca se desparte de partenera sa dupa zece ani de casatorie, potrivit AFP. Cei doi au impreuna doi copii, Abramovici si.

Forbes: Scriitoarea J.K. Rowling a redevenit cel mai bogat autor din lume

Scriitoarea britanica J. Rowling, cunoscuta mai ales pentru seria Harry Potter, a redevenit cel mai bogat autor din lume, dupa aproape un deceniu de cand a mai detinut acest titlu, surclasandu-l pe americanul James Patterson, care va lansa in iunie 2018 o carte scrisa impreuna cu Bill Clinton, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza nme. com.

MedLife- crestere pe fondul unui interes scazut din piata

Cu o apreciere de 1,7% in ultima saptamana perioada 27 iulie-3 august), titlurile prestatorului de servcii medicale MedLife M) reprezinta actiunile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET, principalul cos de actiuni al pietei de capital romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )