Libnet.ro
UNICEF

15:15

Neymar, prezentat oficial la PSG: Nu am plecat din cauza lui Messi, este un idol, cel mai mare din lume

Hotnews Hotnews,
 Neymar, prezentat oficial la PSG: Nu am plecat din cauza lui Messi, este un idol, cel mai mare din lume

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial, vineri, la Paris Saint-Germain, el afirmand ca nu a plecat de la echipa FC Barcelona din cauza lui Lionel Messi, despre care a spus ca este un idol si cel mai mare jucator din lume. continuă pe Hotnews

Neymar, prezentat oficial la PSG

Brazilianul Neymar a fost prezentat oficial la noua lui echipa, Paris Saint-Germain, dupa spectaculoasa plecare de la FC Barcelona in schimbul clauzei de 222 de milioane de euro.

Seara istorica: Neymar a semnat, oficial, cu PSG si a devenit cel mai scump transfer din fotbal. Primele declaratii

La patru ani dupa sosirea sa in Europa, la Barcelona, internationalul brazilian a semnat cu Paris Saint-Germain in schimbul sumei de 222 de milioane de euro. Salariul sau va fi, de asemenea, unul fabulos.

Cozi uriase pe Dealul Negru, intre Pitesti si Ramnicu Valcea. Circulatia este ingreunata din cauza unui tir defect

Traficul este aglomerat pe drumul care leaga Pitesti de Ramnicu Valcea, din cauza unui tir defect. Pe drumul european E81 s-au format cozi de pana la sase kilometri, transmite reporterul Hotnews. ro.

Galati: Un barbat de 60 de ani a murit pe strada, cel mai probabil din cauza caniculei

Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice, anunta news. ro.

CFR Calatori a suspendat trenurile spre Serbia din cauza unor datorii vechi neplatite de JSC Srbija Voz

Compania de stat CFR Calatori au luat masura de a opri la granita, din 1 august, trenurile de calatori care circula spre Serbia, din cauza unor datorii mai vechi, neplatite de compania nationala de transport pe calea ferata JSC Srbija Voz, au anuntat joi reprezentanti ai companiei, citati de news. ro.

Pietele europene fluctueaza din cauza rezultatelor mixte ale companiilor

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, din cauza rezultatelor financiare mixte raportate de companii.

Intarzieri de peste doua ore la unele trenuri care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti inregistreaza intarzieri chiar si de peste doua ore intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie, anunta News. ro. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Masuri extreme luate de CNAIR, din cauza caniculei. Au fost impuse restrictii de calatorie in 15 judete

Au fost anuntate restrictii de calatorie, miercuri, in 15 judete din vestul tarii, din cauza caniculei, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

CNAIR impune restrictii de circulatie din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat miercuri ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie in 2 august, in intervalul orar 12:00 20:00,.

CNAIR impune restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 7,5 tone din cauza caniculei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a precizat ca, din cauza caniculei, va impune restrictii de circulatie astazi, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 judete din vestul tarii, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )