Libnet.ro
UNICEF

22:45

Metallica lauda Bucurestiul! Clip cu imagini din centrul Capitalei, postat pe canalul de Youtube al trupei (VIDEO)

B1 B1,
Metallica lauda Bucurestiul! Clip cu imagini din centrul Capitalei, postat pe canalul de Youtube al trupei (VIDEO)

Surpriza uriasa facuta de trupa americana Metallica pentru fanii din Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti pe Arena Nationala. Metallica a lansat clipul intitulat Metallica: Multumim,. continuă pe B1

Trafic infernal in centrul Capitalei, din cauza unor lucrari de modificare a strazilor. Cat dureaza haosul

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, incepand de vineri, 16 august, in centrul Capitalei se vor executa lucrari de modificare a unor artere perimetrale din zona Pietei Unirii. Scopul acestor lucrari este de a crea benzi de circulatie pentru transportul public in comun. Pana cand acestea vor fi gata, traficul in zona va fi infernal. Trafic .

Taxa pentru accesul masinilor in centrul Capitalei. Firea a anuntat cine trebuie sa plateasca vinieta pentru Bucuresti VIDEO

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau Ilfov vor putea intra in Capitala numai dupa achitarea unei viniete.

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Curtea lui Gheorghe Dinca, curatata cu un excavator

UPDATE S-au reluat cercetarile la casa groazei din Caracal. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator. ------ Continua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )