Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Curtea lui Gheorghe Dinca, curatata cu un excavator

Antena3 Antena3,
Noi imagini din ancheta de la Caracal. Curtea lui Gheorghe Dinca, curatata cu un excavator

UPDATE S-au reluat cercetarile la casa groazei din Caracal. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator. ------ Continua. continuă pe Antena3

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au inceput sapaturile in curtea lui Gheorghe Dinca

UPDATEMoment important in ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au inceput sa curete curtea ororilor pentru ca maine sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta tragediei de la Caracal: Politistii nu au mai fost impiedicati de procurori sa actioneze.A fost o decizie colectiva

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura pe care acesta o are cu persoane.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal: Era identificata masina lui Gheorgeh Dinca inca din dosarul Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a sous, in cadrul emisiunii Descoperiti, cu Andreea Sava, ca era identificata masina lui Gheorghe Dinca inca de cand a disparut Luiza si ca se putea face lumina.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat perchezitile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandre.

Noi imagini cu Sorina: Viata fetitei de 8 ani s-a schimbat RADICAL dupa ce a ajuns in SUA (FOTO)

Noi imagini cu Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, au aparut in spatiul public.

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal e departe de final. Solul din curtea lui Gheorghe Dinca, scanat pana la patru metri adancime

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime. Anchetatorii vor curata.

Groapa de gunoi in curtea lui Gheorghe Dinca. Avocat: El conduce ancheta. Are o atitudine de VIP. I se trage copertina sa fie umbra

Cercetarile la casa groazei din Caracal au fost reluate in cursul zilei de marti. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )