Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic infernal in centrul Capitalei, din cauza unor lucrari de modificare a strazilor. Cat dureaza haosul

Playtech Playtech,
Trafic infernal in centrul Capitalei, din cauza unor lucrari de modificare a strazilor. Cat dureaza haosul

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, incepand de vineri, 16 august, in centrul Capitalei se vor executa lucrari de modificare a unor artere perimetrale din zona Pietei Unirii. Scopul acestor lucrari este de a crea benzi de circulatie pentru transportul public in comun. Pana cand acestea vor fi gata, traficul in zona va fi infernal. Trafic . continuă pe Playtech

Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 115, din cauza unui incendiu de miriste

Un incendiu de miriste s-a produs, luni, in judetul Calarasi, fiind afectata circulatia pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui. in zona localitatii Perisoru din cauza fumului dens care pune traficul in pericol se circula doar pe banda numarul doi.

Versace isi cere scuze din cauza unor tricouri criticate aspru in China pentru ca identificau Hong Kong si Macao ca fiind tari

Casa de moda Versace si directorul sau artistic Donatella Versace si-au cerut scuze, duminica, din cauza criticilor aspre atrase pe retelele sociale chineze de tricourile companiei care identificau teritoriile controlate de China Hong Kong si Macao ca fiind tari, transmite Reuters.

DIN CAUZA ESCALADARII TENSIUNILOR COMERCIALE China si-a diminuat semnificativ investitiile in Europa

Investitiile chineze in Europa s-au ridicat la 2,4 miliarde dolari, in primele sase luni ale anului Investitiile chineze in Europa au scazut cu 80% in primul semestru din 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza escaladarii tensiunilor comerciale, care au dus la incetinirea economiei chineze, conform studiului semianual publicat de compania de consultanta Ernst and Young EY), transmite DPA, potrivit Agerpres.

Henkel si-a inrautatit estimarile pe 2019 din cauza incetinirii industriei

Grupul german Henkel si-a inrautatit estimarile privind vanzarile si castigurile in 2019, din cauza performantelor dezamagitoare la divizia sa de produse cosmetice si a problemelor de la divizia de adezivi, afectata de scaderea productiei industriale, transmite Reuters.

Trafic de cosmar in Capitala: incep lucrari de amploare in Piata Unirii

Urmeazadoua luni de trafic infernal in centrul Capitalei. Autoritatile anuntacadin data de 16 august incep lucrarile de modificari geometrice ale arterelor perimetrale din Piata Unirii.

O masina s-a agatat intr-un cablu in centrul Capitalei VIDEO

In plin centru al Capitalei, o masina a agatat un cablu suspendat abandonat, probabil, de firmele de cablu sau internet dupa ce acestea s-au conectat la sistemului subteran NetCity. Soferul autoturismului nu a observat cablul pe care l-a agatat, dar a fost atentionat de un pieton.

Taxa pentru accesul masinilor in centrul Capitalei. Firea a anuntat cine trebuie sa plateasca vinieta pentru Bucuresti VIDEO

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau Ilfov vor putea intra in Capitala numai dupa achitarea unei viniete.

Versace, in mijlocul unui scandal din cauza unor tricouri care i-au indignat pe chinezi. Mesajul transmis de Donatella Versace

Casa de moda Versace si directorul sau artistic, Donatella Versace, au prezentat scuze dupa un val de critici dure atrase pe retelele sociale chineze dupa lansarea unor tricouri.

Caz socant in Galati. Un politist aflat in concediu, batut mar din cauza cazului Caracal

Un politist din Bucuresti, aflat in concediu, a fost atacat de doi indivizi in Tecuci, judetul Galati. Se pare ca agresorii i-ar fi reprosat barbatului modul in care a intervenit Politia in cazul Caracal.

Germanii se plang ca nu pot dormi din cauza sunetelor scoase de aricii care se imperecheaza (VIDEO)

Sezonul de imperechere al aricilor a bagat panica intr-o localitate din Germania. Politia a primit mai multe telefoane cu reclamatii legate de zgomotele care veneau din gradini pe timpul noptii. Nu mica le-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )