Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metalul mai pretios decat aurul, care ar putea imbogati Romania

Antena3 Antena3,
Metalul mai pretios decat aurul, care ar putea imbogati Romania

Romania are multe resurse naturale, insa unul dintre cele mai cautate metale la ora actuala nu se gaseste decat in cateva tari de pe Glob, iar daca l-ar exploata tara noastra ar fi una dintre cele mai. continuă pe Antena3

Peste jumatate dintre romani cred ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, iar unul din patru romani se considera sarac (sondaj)

Peste jumatate dintre romanii chestionati de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) considera ca sefii lor sunt mai bogati decat ei, potrivit unei cercetari realizate la solicitarea revistei Sinteza. Lipsa banilor asociata lipsei de predictibilitate generala, alaturi de starea de sanatate si nivelul de trai sau de lipsa locurilor de munca, sunt mentionate, in mod constant, in sondajele de opinie publica, in topul principalelor ingrijorari ale romanilor. Fenomenul nu este nou, este o constanta a ultimilor 10 ani, iar variatiile de pozitionare a lipsei banilor in acest top este legat de contextul in care este masurata starea populatiei si elementele care il influenteaza.

Fondator Clever Taxi: Experienta investitorului a fost mai importanta decat banii primiti

Antreprenorul roman Mihai Rotaru, cofondator al aplicatiei de mobil Clever Taxi, prin care se cheama taxiurile, sustine ca pentru el mai importanta decat banii a fost experienta investitorului MyTaxi, care a cumparat start-ul romanesc.

Investitorii cu nervi tari de pe bursa romaneasca au facut de doua ori mai multi bani in 10 ani decat strainii care au mizat pe burse de top

Romanii care nu s-au speriat de momentele in care actiunile romanesti s-au prabusit de-a lungul ultimilor 10 ani au castigat de aproape doua ori mai mult decat investitorii straini care au mizat pe marile burse internationale, potrivit statisticilor MSCI.

Pretul benzinei in Romania, fara taxe, a crescut mai mult decat media europeana in luna martie

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media Uniunii Europene, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultimele patru saptamani a fost mai mare decat cea de la nivelul blocului comunitar, potrivit datelor publicatiei Oil.

AMBASADORUL GERMANIEI IN ROMANIA: Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul

Tara noastra, una dintre cele mai importante piete sursa pentru Germania *Germania, destinatia culturala numarul unu din Europa Putine orase din lume au o amprenta a stilului Bauhaus mai clara decat Bucurestiul, a declarat ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt, cu ocazia conferintei de presa a Organizatiei Germane pentru Turism DZT).

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

Un meteorit a explodat deasupra Marii Bering. Explozia a fost de 10 ori mai puternica decat cea de la Hiroshima

O explozie a unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, conform oamenilor de stiinta.

FOTO Explozia unui meteorit peste Marea Bering, de 10 ori mai mare decat Hiroshima

Explozia unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, au dezvaluit oamenii de stiinta, relateaza The Guardian.

Canta acum cu mine, cifre mai mici decat la debut, dar peste Asia Express

Cea de-a doua editie a show-ului muzical Canta acum cu mine a clasat Pro TV la o distanta extrem de mica fata de concurenta, insa a tinut mai putini telespectatori in fata micilor ecrane spre deosebire de editia de debut.

Balanta de plati a avut in ianuarie 2019 un deficit de peste 16 ori mai mare decat in ianuarie 2018

In luna ianuarie 2019, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 114 milioane euro, comparativ cu 7 milioane euro in luna ianuarie 2018, arata datele transmise luni de Banca Centrala. Daca privim mai in detaliu, vedem ca balanta bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 476 milioane euro, iar balanta veniturilor primare, balanta veniturilor secundare si balanta serviciilor au inregistrat excedente mai mari cu 181 milioane euro, cu 141 milioane euro, respectiv cu 47 milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )