Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Ploi in mare parte a tarii, incepand de joi. De vineri, vor fi lapovita si ninsoare

Adevărul Adevărul,
METEO Ploi in mare parte a tarii, incepand de joi. De vineri, vor fi lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, cantitatile de precipitatii urmand sa fie mai insemnate in jumatatea de sud. De vineri, se vor semnala lapovita si ninsoare, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada. Va ninge si la munte, iar vantul va avea intensificari. continuă pe Adevărul

Ploi in cea mai mare parte a tarii De vineri, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri va ninge si va fi lapovita, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada.

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani. Vremea o ia razna, toti trebuie sa afle

Este alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Mare atentie, romani, intrucat vremea o ia razna, iar toti trebuie sa afle asta. Vremea o ia razna. Alerta meteo de la meteorologii ANM. Ce se intampla in urmatoarele ore Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, luni dimineata, mai multe avertizari nowcasting de tip cod .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )