Libnet.ro
UNICEF

10:45

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de viscol in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari nowcasting de viscol valabile in orele urmatoare in zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara

Este cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara. De asemenea, este in vigoare si o informare meteo de la ANM pentru toata tara, in vigoare pana la ora 23:00. Meteorologii.

Meteorologii au emis un cod galben de viscol pentru 16 judete si municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis un cod galben de viscol in 16 judete si in Bucuresti valabil pana duminica dupa-amiaza .

ALERTA METEO - Mai multe judete din tara, sub COD GALBEN de VISCOL: Pana la ce ora este valabila atentionarea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari de viscol valabile in orele urmatoare in zona demuntea judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Su.

Cod galben de viscol in urmatoarele ore. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile pe durata urmatoarelor ore in zonele montane din sapte.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete pentru inselaciune prin metoda Accidentul

Politistii de investigatii criminale bihoreni au efectuat marti noua perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Ilfov, Botosani, Ialomita si in Capitala, pentru a documenta si proba activitatea infractionala a 11 persoane, banuite de comiterea infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda Accidentul, potrivit unui comunicat de presa al Inspetoratului General al Politiei Romane IGPR).

Cod galben de viscol in 9 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, atentionari nowcasting Cod galben de viscol, valabile in urmatoarele ore in 9 judete.

ALERTA METEO Cod galben de vant puternic in Bucuresti si in 16 judete, precum si viscol in zonele de munte

Meteorologii au emis duminica avertizari cod galben de vant pentru Bucuresti si pentru 16 judete unde sunt vizate preponderent zonele de munte.

Cod galben de vant puternic in Bucuresti si opt judete din Muntenia, printre care si Ialomita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in Bucuresti si in opt judete din Muntenia, pe durata urmatoarelor ore.

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro.

Politistii au aplicat 17.464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier

Politistii au aplicat 17. 464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier, a informat duminica IGPR, printr-un comunicat de presa transmis de institutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )