Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme instabila in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme instabila in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila, in urmatoarea ora, pe raza judetului Hunedoara. Potrivit. continuă pe Antena3

VREMEA. Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

VREMEA Meteorologii au emis, vineri, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in urmatoarea ora in judete din sud-estul si vestul tarii. VREMEA Conform Administratiei Nationale de.

Cod galben de vreme instabila in sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila in zone din sase judete aflate in Banat, Crisana si Transilvania. Conform.

Cod galben de INUNDATII in Banat si Crisana. Care sunt zonele vizate

Hidrologii de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) au emis noi atentionari Cod galben de inundatii, in mai multe bazine hidrografice din Banat si Crisana. Astfel,.

Cod galben de inundatii vineri seara n Salaj, Timis si Caras-Severin

Hidrologii au emis, vineri, doua atentionari Cod Galben de inundatii pe rauri din judetele Salaj, Timis si Caras-Severin, pana seara la ora 22. 00, respectiv 23.

Cod galben de inuntatii pe raurile din sase judete din Transilvania

Hidrologii au emis, sambata, atentionari Cod galben de inundatii, valabile in urmatoarele ore pe rauri din sase judete din zona Transilvaniei, scrie Agerpres.

Cod galben de inundatii in opt bazine hidrografice din Banat si Crisana. Pentru cat timp e valabil

Hidrologii au emis, joi, noi atentionari Cod galben de inundatii, valabile in urmatoarele sase ore in opt bazine hidrografice din Banat si Crisana. Conform prognozei Institutului National de Hidrologie si.

Cod galben de ceata n judetul Constanta pna la ora 08:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetul Constanta, valabil pana la ora 08:00.

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )