Libnet.ro
UNICEF

05:30

Meteorologii au prelungit codul galben pentru ninsori si vant.

România Liberă România Liberă,
Meteorologii au prelungit codul galben pentru ninsori si vant.

Meteorologii au prelungit, miercuri dimineata, codul galbem pentru ninsori si vant pentru sase judete din sudul tarii. Citeste si: Vremea ramane rece si va ninge in toata tara. Prognoza pana pe 8 decembrieJudetele vizate sunt Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Giurgiu. In intervalul mentionat, in vestul si sudul Olteniei, precum si in sudul Munteniei va mai ninge, cantitatile de precipitatii vor depasi local 10 l/mp si se va depune strat proaspat de zapada. Citeste si: 16 de localitati . continuă pe România Liberă

Este oficial: Meteorologii emit COD GALBEN DE NINSORI pentru nordul tarii

Meteorologii au emis o informare privind un cod galben de ninsori pentru nordul tarii. Conform meteorologilor, in intervalul 25 noiembrie, ora 02:00 - 28 noiembrie, ora 08:00, vremea se va raci accentuat,.

Prahova a iesit de sub codul galben de ninsori. Mai sunt posibile precipitatii slabe

Meteorologii nu au mai prelungit in Prahova codul galben de ninsori si intensificari ale vantului. Cu toate acestea, in toata Muntenia este posibil sa mai pice ninsori slabe pana miercuri seara.

Vine iarna. Cod galben de ninsori si vant pentru nordul tarii si zona montana

Meteorologii au emis duminica seara o avertizare de cod galben de ninsori si vant, valabila de luni de la ora 04. 00 pana la ora 22. 00, pentru zona montana, nordul Crisanei si al Moldovei, pentru Maramures si zone din Transilvania, unde vor predomina ninsorile.

Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Meteorologii au emis duminica seara o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic pentru 13 judete din Transilvania si Moldova, valabila luni, 25 noiembrie, intre orele 4:00 si 22:00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat, in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor predomina ninsorile.

Codul Galben de NINSOARE a fost prelungit in sase judete din tara

Codul Galben de ninsoare a fost prelungit in sase judete din sudul tarii, pana miercuri la ora 21. Va continua sa ninga in judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt, Giurgiu si Teleorman. in vestul si sudul.

Cod galben de ninsori si vant

O avertizare de cod galben de vant, ninsori si viscol a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Aceasta este valabila de marti, ora 20. 00, pana miercuri, ora 14. 00, si a fost emisa si pentru judetele din sud si sud-vest.

Cod galben de ninsori pentru partea de sud a tarii, valabil pana miercuri

Meteorologii au emis, marti, o atentionare cod galben de ninsori pentru sudul tarii, valabila incepand cu ora 20. 00, pana miercuri, ora 14. in intervalul mentionat, in Banat, Oltenia si vestul.

Avertizare cod galben de ninsori pentru judetele din sudul tarii

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare cod galben de ninsori si intensificari ale vantului pentru sudul Olteniei si Munteniei, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in.

Codul galben a aglomerat vulcanizarile din Oradea. Soferii au avut de asteptat zeci de minute pentru schimbul de anvelope

Aglomeratie la vulcanizarile din Oradea. Imediat ce meteorologii au facut anuntul ca de la inceputul acestei saptamani iarna isi intra in drepturi, soferii au pornit spre vulcanizari pentru a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna.

ANM: Cod galben de ninsori, luni, pentru zonele montane si in nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologia a emis o avertizare cod galben de ninsori si intensificari ale vantului, incepand de luni dimineata de la ora 04:00 pana la ora 22:00, in zonele de munte din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )