Libnet.ro
UNICEF

01:05

METIGLA, investitii de peste 6 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
METIGLA, investitii de peste 6 milioane de euro

METIGLA a finalizat prima etapa a unui program de investitii in valoare de peste 6 milioane Euro. Pana in acest moment, o parte din aceasta suma a fost directionata atat catre achizitia de roboti industriali, care vor simplifica si fluidiza procesele de productie si livrare, cat si catre lansarea de noi produse in divizia Rezidential, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum recupereaza spitalele iesene investitii de 10 milioane de euro facute in ultimii patru ani

Dupa ce au facut investitii in aparatura medicala, in ambulatorii si unitati de primire a urgentelor, in perioada 2014-2017, sase spitale din judetul Iasi vor primi banii inapoi prin doua proiecte cu fonduri europene.

Autoritatile trebuie sa ramburseze 150 milioane euro catre UE, n octombrie

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009, dupa ce in aprilie suma rambursata s-a ridicat la 1,2 miliarde euro, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie.

Compania belgiana Metigla pariaza pe robotii industriali. Panain anul 2020 totalul robotilor aflati in functiune la nivel mondial va depasi 3 milioane

Dupa un amplu proces de rebranding, schimbandu-si denumirea din Coilprofil in Metigla, compania belgiana specializata in productia de invelitori si sisteme metalice a finalizat prima etapa a unui program de investitii in valoare de peste sase milioane de euro.

Paralela 45 estimeaza vanzari de 60 milioane euro, pentru 2018

Vanzarile agentiei de turism Paralela 45 au crescut cu 25%, in primele noua luni ale anului, si estimeaza ca va ajunge la un rulaj anual de 60 de milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana

Romania trebuie sa ramburseze, in octombrie, 150 de milioane de euro catre Uniunea Europeana. Banii sunt parte din imprumutul stand-by contractat in 2009, scrie Hotnews. De asemenea, Romania mai are de.

UniCredit a vandut in Bulgaria credite neperformantede 249 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit, prin intermediul subsidiarei sale din Bulgaria UniCredit Bulbank, a ajuns la un acord cu DCA, parte a grupului B2Holding, pentru vanzarea unui pachet de credite neperformante in valoare de 249 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

STUDIU: Samsarii din Romania castiga 45 milioane euro anual din modificarea kilometrajului

Sapte din zece masini second-hand la vanzare in Romania, verificate in baza de date a InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august, au avut kilometri dati inapoi de la cateva zeci de mii pana la cateva sute de mii, profitul din aceasta activitate fiind de cel putin 500 de euro la fiecare masina vanduta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )