Libnet.ro
UNICEF

05:45

Metoda accidentul si mrejele in care pica tot mai multi romani

Adevărul Adevărul,
Metoda accidentul si mrejele in care pica tot mai multi romani

Modul de operare folosit de infractori la comiterea de inselaciuni prin metoda Accidentul consta in faptul ca victimele, de obicei persoane varstnice, sunt contactate telefonic de catre persoane necunoscute, care isi declina calitatea de politist, medic sau avocat si ulterior le aduc la cunostinta ca un membru al familiei a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime. continuă pe Adevărul

Tot mai multi americani cumpara avioane private la mana a doua din China

Incetinirea cresterii economice i-a cam speriat pe bogatasii chinezi, care au inceput sa-si vanda avioanele. Iar companiile sunt si ele in aceeasi situatie. Dar cumparatori s-au gasit rapid. printre.

Tot mai multi romani au inceput sa fiarba bananele. Iata care e motivul

Ca sa te bucuri de o viata sanatoasa, trebuie sa stii ca ai nevoie de un somn bun si linistit in fiecare noapte. Creierul se foloseste de aceasta perioada ca sa se refaca, organismul se odihneste si reface, iar.

Studiu: Islamofobia si xenofobia, atitudini tot mai raspndite n Germania

Prejudecatile la adresa persoanelor musulmane si straine sunt tot mai populare in Germania, sustine un nou studiu citat deThe Independent UK.

Lipsa protectiei solare, tot mai mortala in randul barbatilor

Expunerea indelungata la soare puternic dauneaza tot mai grav sanatatii. Decesele cauzate de cancerul de piele au crescut semnificativ in randul barbatilor din tarile dezvoltate, din 1985 pana in prezent, in timp ce rata mortalitatii la femei a crescut intr-un ritm mai lent sau chiar a scazut, au anuntat cercetatori la o conferinta medicala din Glasgow.

Tot mai multe romance care vor sa ramana insarcinate renunta la cartofii prajiti. Motivul este incredibil!

Vrei sa ramai insarcinata? Renunta la cartofii prajiti si scoate-i definitiv din dieta! Femeile care mananca multi cartofi inaintea unei sarcini ar putea prezenta un risc crescut de a dezvolta diabet in timp ce sunt i.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Sondaj: Care sunt cele mai mari temeri ale romanilor

Peste jumatate dintre romani 52%) sustin ca scot din priza toate aparatele electrice atunci cand pleaca de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, iar peste o treime 36%) fac acest lucru pentru o parte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )