Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: Care sunt cele mai mari temeri ale romanilor

Antena3 Antena3,
Sondaj: Care sunt cele mai mari temeri ale romanilor

Peste jumatate dintre romani 52%) sustin ca scot din priza toate aparatele electrice atunci cand pleaca de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, iar peste o treime 36%) fac acest lucru pentru o parte. continuă pe Antena3

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii! Care sunt cele mai afectate regiuni!

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, insa de la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile,.

Donald Trump TUNA si FULGERA: Cele mai mari companii, INVESTIGATE de Guvernul American

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA) Donald Trump a anuntat ca Facebook, Amazon si Alphabet, compania care opereaza brandul Google, sunt investigate de guvernul american cu privire la posibile.

Cat de multi romani isi vand telefonul pe OLX si care sunt cele mai cautate marci de smartphone-uri din platforma

Romanilor le place sa foloseasca telefoane performante, iar ritmul cu care le schimba pe cele vechi este intr-o continua crestere.

Sunt cele mai FIDELE ZODII: Pun familia pe primul plan si isi pretuiesc partenerul! SECRETE ASCUNSE in zodiac

Racul este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai loiali, emotionali si intelegatori nativi. Odata ce se indragostesc, se ataseaza de acea pesoana si nu vrea sa auda de o posibila relatie extraconjugala.

Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie sa ai o relatie!

Daca ai tot incercat sa ai o relatie amoroasa fericita si stabila, dar ai tot eluat, probabil e de vina zodia partenerului ales. Astrele influenteaza nativii si ii face compatibili sau incompatibili. iti prezentam mai jos zodiile care fac cele mai bune perechi:.

Horoscop SAPTAMANAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai buna VESTE de 12 ANI dar si cele mai MARI SCHIMBARI se anunta!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive ! Unele sunt miscari astrale care vin o data.

Camera de Comert Romano-Germana: Cresterea salariilor nu trebuie legata de diploma. Veniturile bugetarilor sunt mult mai mari decat in privat

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a enumerat noua dintre cele mai impprtante observatii despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea in munca.

Salariul mediu net a crescut cu 19 lei in septembrie, fata de august. in ce domenii s-au inregistrat cele mai mari salarii

Castigul salarial mediu net a crescut in septembrie, nominal, cu 13,1%, fata de aceeasi luna a anului trecut, la 2. 688 lei, ritm accelerat fata de luna precedenta, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 7,7%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Care sunt actiunile dupa care alearga cei mai mari investitori de pe bursa

Fondurile de pensii obligatorii Pilonul 2), SIF-urile si Fondul Proprietatea FP) controleaza 17% din companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), valoarea pachetelor de actiuni detinute de acestea ajungand la 16,1 mld. lei, potrivit unei.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )