Libnet.ro
UNICEF

18:30

Metoda prin care poate fi descuiata orice masina

Antena3 Antena3,
Metoda prin care poate fi descuiata orice masina

Un cunoscut hacker american a inventat un dispozitiv care descuie orice masina din lume. El si-a testat, deja, dispozitivul, numit Rolljam, pe diferite masini si a reusit sa le descuie pe toate, transmite. continuă pe Antena3

Un japonez a realizat prima masina care poate fi purtata pe umar

De multe ori se intampla, sunt sigur, sa va uitati rucsacul sau geanta in masina. Ei bine de acum ati putea sa va uitati masina in geanta. Nu glumesc. Un japonez a realizat prima masina care poate.

Trei romani vor sa lanseze o aplicatie prin care angajatii isi pot rezolva treburile personale fara sa piarda timp la munca

Cum poti sa iti rezolvi treburile personale de la birou fara sa petreci ore in sir pentru a gasi solutii? O echipa formata din trei romani au realizat o aplicatie pentru smartphone -Delegato-, prin care angajatii pot sa delege treburile personale unor.

FOTO VIDEO Metoda prin care un fost angajat din cadrul CEZ Oltenia a inselat doua familii din Dolj

Un barbat din Craiova somer, pasionat de poker, a reusit sa insele mai multe familii, pe care le-a pagubit cu sume de bani uriase.

Victor Ponta, nou mesaj pe facebook prin care saluta cresterea economica

Victor Ponta saluta trendul ascendent pe care il urmeaza afacerile din comert si servicii, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, iar intr-un al alt mesaj, premierul subliniaza cresterea exporturilor i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )