Libnet.ro
UNICEF

08:30

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Playtech Playtech,
Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea . continuă pe Playtech

Gestul angajatilor Digi |RCS RDS care pune toti clientii pe ganduri. Ce se intampla chiar in preajma Sarbatorilor

Angajatii grupului Digi 124; RCS & RDS au facut un gest care a surprins pe toata lumea. Ce au ales sa faca acestia intr-una din cele mai fericite perioade, perioada Sarbatorilor? Ce au facut angajatii Digi 124; RCS & RDS in preajma Sarbatorilor? Angajatii grupului Digi 124; RCS & RDS au dat startul faptelor bune .

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

Lantul de farmacii Remedia, prezent pe piata din Romania din 1991, dispare. Care este motivul

In anul 1991, la doi ani de la Revolutia din decembrie 1989, Oficiul Farmaceutic Regional Deva, deschis in 1957, devine Farmaceutica REMEDIA S. si opereaza ca distribuitor regional cu lant propriu de 27 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba, ca mai tirzu, in anul 2000 Compania V. TARUS RoAgencies S. sa achizitioneze pachetul majoritar al .

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan.

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Ce operatii estetice si-au facut vedetele din Romania. Transformarile sunt socante

Operatiile estetice nu mai sunt niciun secret pentru nimeni. Femei si barbati din intreaga lumea isi imbunatatesc imaginea, unii mai mult, altii mai putin. Romancele adora si ele sa mandreasca cu un trup si un chip perfect si sa profite de noutatile aparute in cabinetele medicilor esteticieni. Iata cat de mult au profitat unele vedete .

Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Veteranul muzicii electronice Rodion Rosca se afla in stare grava la spital. Acesta a ajuns pe mana medicilor din Cluj-Napoca, dupa ce a acuzat dureri. Starea sa de sanatate nu este una buna nici acum, dupa ce specialistii au actionat. Ce i-au scos acestia din abdomen? Rodion Rosca, in stare grava la spital. Ce i-au .

INS: Peste 75% dintre gospodariile din Romania au acces la Internet

Peste trei sferturi din totalul gospodariilor din Romania 75,7%) au acces la internet de acasa, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Este vorba despre o crestere cu 3,3% fata de anul.

inca un ACCIDENT CUMPLIT in America pentru o VEDETA din Romania! Masina s-a facut PRAF. Fanii sunt in stare de soc...

Inca o vedeta din Romania a fost implicata intr-un grav accident in America. Masina a fost distrusa in totalitate.

Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV. Omul de afaceri este principalul proprietar de presa din Republica Moldova. Prima oferta ar fi fost deja depusa, iar creditorii au fost anuntati, in conditiile in care Prima TV este in insolventa. Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV Oligarhul a inaintat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )