Libnet.ro
UNICEF

11:45

Metrorex, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt in desfasurare proceduri referitoare la punerea in functiune

Adevărul Adevărul,
Metrorex, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt in desfasurare proceduri referitoare la punerea in functiune

Reprezentantii Metrorex au anuntat ca sunt in desfasurare procedurile pentru punerea in functiune a magistralei M5 de metrou Drumul Taberei. Este vorba de configurarea sistemelor din faza de testare in cea de exploatare pentru instalatiile de siguranta circulatiei si informare calatori, taxare, televiziune cu circuit inchis si comunicatii. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Ce se intampla chiar acum la metroul din Drumul Taberei. Cetatenii nu mai au rabdare

Au trecut aproape noua ani de cand au fost incepute lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei, iar cetatenii nu mai au rabdare. Ce se intampla acum cu noul tronson?! Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei Dupa noua ani de lucrari, sase de intarzieri si 16 ministri, locuitorii Sectorului 6 din Bucuresti s-au saturat .

Ce se intampla acum cu metroul din Drumul Taberei. Rasturnare de situatie

Metroul Drumul Taberei urmeaza a fi deschis pentru calatori cel tarziu saptamana viitoare, potrivit anuntului facut de oficiali, care se feresc chiar si acum, cand a inceput numaratoarea inversa, sa ofere o data exacta. in schimb, o certitudine este ca ieri a fost facut primul pas al procedurii numite receptia lucrarii. in continuare, locuitorii Capitalei .

Noi probleme la metroul din Drumul Taberei. Antena 3 a obtinut documentul. Surse: ISU ar refuza sa semneze receptia magistralei

Deschiderea statiilor de metrou din Drumul Taberei este pusa in continuare sub semnul intrebarii, desi initial lucrarea trebuia sa fie gata inca din anul 2015.

Orban: ISU are cateva obiectii legate de Metroul din Drumul Taberei. Inaugurarea se va face numai dupa rezolvarea lor

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor va dura cateva zile.

OFICIAL Metroul din Drumul Taberei: A fost semnat procesul verbal pentru darea in exploatare. Cand ar putea fi deschisa circulatia

Dupa ani si ani de asteptari epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei ia sfarsit!, titreaza un comunicat de presa transmis de Ministerul Transporturilor vineri seara. Membrii Comisiei Centrale de Receptie la terminarea lucrarilor de la magistrala M5 si cei ai Comisiei de Punere in Functiune PIF) au semnat procesele-verbale in urma carora aceasta magistrala de metrou poate fi data in exploatare si, totodata, in trafic cu calatori, transmite Ministerul.

Dupa ani si ani. Premierul Orban anunta ca metroul din Drumul Taberei va intra in circulatie saptamana viitoare

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica in judetul Calarasi ca a fost semnat procesul verbal pentru receptia lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, iar zilele urmatoare se fac ultimele pregatiri, astfel incat sa poata fi dat in circulatie saptamana viitoare magistala M5.

Metroul din Drumul Taberei, gata pentru a intra in exploatare

Ministrul Transporturilor a anuntat faptul ca, dupa indeplinirea ultimelor proceduri administrative,.

Epopeea metroului din Drumul Taberei ia sfarsit. Cand va fi pus in functiune

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis peste 3 zile. Aseara, au fost semnate ultimele procese verbale, in ciuda problemelor descoperite chiar saptamina aceasta.

Metrorex face vineri receptia finala pentru Magistrala 5. Daca totul va fi bine, locuitorii din Bucuresti vor putea circula incepand de duminica cu metroul din Drumul Taberei (VIDEO)

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex va face astazi receptia finala. Daca totul va merge bine, duminica ar putea fi deschisa circulatia pentru calatori pe prima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )